Jollei sinulla olekaan loputtomasti aikaa?

,

Tuo ajatus on ohjannut omaa toimintaani jo usean vuoden, melanoomadiagnoosista lähtien.

Olen sen jälkeen mm. heittänyt yli 700 “tuttua” ulos Facebook-ringistäni ja paraikaa säädän asiakaskuntaamme. Sellaiset, jotka eivät maksa laskujaan helpolla, kitisevät jokaisesta ja muutenkin keskinäinen viestintä on kitkaista, annan ne muille. Ei minulla ole mielenkiintoa hoivata ja joustaa jatkuvasti ongelmaisen suhteen eteen. Meillä kaikilla on omatkin huolemme tässä lähellä. Luuletteko olevanne huolienne kanssa yksin? Tuohon asiaan sopii myös pyyntö kiltteydestä, josta neron muistutus alla:

Nyt olen loppusuoralla verkkosivujen siirtourakan suhteen. Vanhalle toimijalle jäänee n. 10 sivustoa ja uudelle siirtyi 40 mukavaa asiakasta, joiden liiketoimintaa on ilo kehittää.

Olen nimittäin huomannut, yllätys, yllätys, että mukavien ihmisten kanssa syntyy myös parempia töitä. Jos änkyrän kanssa yrität, motivaatio syödään melko heti.

Elän siis niin, ettei minulla ehkä olekaan monia vuosia, ainakaan kymmeniä. Jos sitten on, on tullut hyvin elettyä. Mutta jollei olekaan, ei harmita sitku-elämä.