Pikku Apuri

Tarina, historia ja tarkoitus.

Pikku Apuri

Pikku Apuri on perhemainostoimisto, joka kertoo avoimesti myös yrittämisen haasteista. Tiedämme miksi joku juttu myy ja miksi se toinen taas ei.

Teemme siiis mainostoimistotöitä. Olemme keränneet 20 vuoden mainos- ja digitoimistokokemuksen aikana ympärillemme luotettavan verkoston osaajia eri aloilta. (Aiempi yrityksemme oli Viidakkorumpu, joka teki digitöitä suuremmille yrityksille.)

Vahvuutemme on terävöittää ja löytää asiakkaan materiaalista heidän asiakkaitaan kiinnostava sisältö ja pukea se sitten haluttuun kuosiin, digitaaliseen tai painettavaan.

Pikku Apuri/ Pikku Apulainen on myös liikkuva mainostoimisto

Olemme myös liikkuva mainostoimisto. Useimmiten pysähdymme paikoissa Turku (4kk), Taivassalo (5kk), Orivesi (1kk), Ruka (1kk) tai Pohjois-Teneriffa (1kk). Voit lukea meistä lisää tästä.

Haastattelu Vakka-Suomen Sanomissa

Vakka-Suomen Sanomissa oli 28.7.2017 meistä juttua. Lue se tästä. Tässä juttua seuraavasta 10 vuodestamme.

Laskutus- ja muut tiedot

  • Pikku Apuri Oy, Y-tunnus 2191911-2
  • Verkkolaskuosoite: 003721919112
  • Operaattori: Maventa (003721291126)
  • Välittäjätunnus pankkiverkosta lähetettäessä: DABAFIHH*

Nappaa Apuria hihasta

Sähköpostita
Soita (+358)408275658

Facebook, LinkedIn, Instagram

PIKKUAPURI, PIA

Pikku Apuri | Mainostoimisto Turku

90- ja 2000 -luvun Pia punnersi itsensä Lindexin visualistista Hennes & Mauritzin myymäläpäälliköksi ja sieltä Ikean Raision myymälän johtoryhmän jäseneksi ja vastuuhenkilöksi koko myymälän visuaalisesta linjasta. Vasta työuupumus pysäytti, kuten miehensäkin aiemmin, ja oli aika ottaa vuoden vuorotteluvapaa, jolloin sai miettiä uutta uraa ja tulevaa suuntaa. Kirjanpitäjäksi opiskelu oli toki hyvä perustaito ja yleishyödyllistä joka alaan, muttei se ollut lopulta Pian juttu.

Lapsuuden harrastus, piirtäminen, siirtyi hitaasti “koneaikaan” ja Pialla naksahti yhteen kaksi parasta taitoa: Käsin tekeminen ja visuaalinen silmä/ taito. Muutama hyvä peruskurssitus ja rankka oma opettelu kypsyttikin pikkuhiljaa graafisen tekijän, joka on nyt valmis myymään osaamistaan myös muille.

Koneella tehtävän graafisen suunnittelun lisäksi Pia on opetellut korujen valmistamista ja tekoa sekä mm. puutarha- ja pihatöitä suunnitteluineen. Pia on superahkera ja aina 110%:a jokaiseen työhön itsestään antava puurtaja, joka takuuvarmasti toimittaa tuplasti sen, mitä asiakas tai kaveri halusi.

PIKKUAPURI, JARI

Ohittaen 80-luvun kesätyöt ja muutaman vuoden urakan Keskon yövarastomiehenä, varsinainen työurani käynnistyi 90-luvun alussa, Novosys -konsernin Novoshop -tietotekniikkamyymälässä, jossa työskentelin koko 90-luvun. Ketju lopetettiin vuonna 1999 ja minä samoin sen myymäläpäällikkönä. Sieltä vaihdoin tiskin toiselle puolelle, Kuulalaakeriin copywriteriksi, josta kuljin GoodMood -nimiseen multimediayritykseen, jossa sain “alan korkeakouluopetuksen”: Käsikirjoittamista, kuvaussessioita, copywritingia, suurten verkko- ja multimediaprojektien vetoa, esimiestoimintaa ja kaikkea muutakin.

Vuonna 2006 perustin kavereideni kanssa Viidakkorumpu -nimisen digifirman, joka teki omien projektien lisäksi suurten mainostoimistojen digi- ja nettitöiden alihankintaa yli 12 vuotta. Yritys siirrettiin perhemainostoimisto Pikku Apurin tieltä laatikkoon vuonna 2018.