PIKKU APURIN TARINA

Pitkä ura, burnoutit ja nyt perhetoimistona unelmaelämää.

HAASTATTELU

Vakka-Suomen Sanomissa oli 28.7.2017 meistä juttua. Lue se tästä.

TAPAMME TEHDÄ TYÖTÄ

Siitä voit lukea lisää tästä. Vuoden 2022 alussa pohdin tällaista: Voiko arvoihin perustuvalla markkinoinnilla pärjätä?

PIKKUAPURI – PIA

90- ja 2000 -luvun Pia punnersi itsensä Lindexin visualistista Hennes & Mauritzin myymäläpäälliköksi ja sieltä Ikean Raision myymälän johtoryhmän jäseneksi ja vastuuhenkilöksi koko myymälän visuaalisesta linjasta. Vasta työuupumus pysäytti, kuten miehensäkin aiemmin, ja oli aika ottaa vuoden vuorotteluvapaa, jolloin sai miettiä uutta uraa ja tulevaa suuntaa. Kirjanpitäjäksi opiskelu oli toki hyvä perustaito ja yleishyödyllistä joka alaan, muttei se ollut lopulta Pian juttu.

Lapsuuden harrastus, piirtäminen, siirtyi hitaasti ”koneaikaan” ja Pialla naksahti yhteen kaksi parasta taitoa: Käsin tekeminen ja visuaalinen silmä/ taito. Muutama hyvä peruskurssitus ja rankka omaopettelu kypsyttikin pikkuhiljaa graafisen tekijän, joka on nyt valmis myymään osaamistaan myös muille.

Koneella tehtävän graafisen suunnittelun lisäksi Pia on opetellut korujen valmistamista ja tekoa sekä mm. puutarha- ja pihatöitä suunnitteluineen. Pia on superahkera ja aina 110%:a jokaiseen työhön itsestään antava puurtaja, joka takuuvarmasti toimittaa tuplasti sen, mitä asiakas tai kaveri halusi.

KYSY PIAA.

PIKKUAPURI – JARI

Ohittaen 80-luvun kesätyöt ja muutaman vuoden urakan Keskon yövarastomiehenä, varsinainen työurani käynnistyi 90-luvun alussa, Novosys -konsernin Novoshop -tietotekniikkamyymälässä, jossa työskentelin koko 90-luvun. Ketju lopetettiin vuonna 1999 ja minä samoin sen myymäläpäällikkönä. Sieltä vaihdoin tiskin toiselle puolelle, Kuulalaakeriin copywriteriksi, josta kuljin GoodMood -nimiseen multimediayritykseen, jossa sain ”alan korkeakouluopetuksen”: Käsikirjoittamista, kuvaussessioita, copywritingia, suurten verkko- ja multimediaprojektien vetoa, esimiestoimintaa ja kaikkea muutakin.

Vuonna 2006 perustin kavereideni kanssa Viidakkorumpu -nimisen digifirman, joka siirrettiin Apurin tieltä laatikkoon vuonna 2018.

Vuonna 2008 sen rinnalle tuli tämä, omaa soolotuotantoa aluksi taustoittanut Pikku Apuri. Apurin kautta teen juuri nyt markkinointia, verkkosivuja, kirjoitan asiakkaan strategioita, blogi- ja lehtijuttuja, kehitän omaa ekologista pientalomallia, kehitän turvatuotetta mobiilimaailmaan ja suunnitelmissa on myös muita avauksia eri aloille, jos vain kehitysrahakukkarot avautuvat.

Teen mikä on kivaa, sillä työ työn vuoksi ei ole enää tärkeää. Uskon, että omistamamme tavarat eivät tee meitä onnelliseksi, vaan se mitä teemme aidosta halusta, intohimopohjalta.

My goal is to build a life i don’t need a vacation from”. ROB HILL SR.

OTAMME VASTAAN VAIN SÄHKÖISIÄ LASKUJA

  • Pikku Apuri Oy, Y-tunnus 2191911-2
  • Verkkolaskuosoite: 003721919112
  • Operaattori: Maventa (003721291126)
  • Välittäjätunnus pankkiverkosta lähetettäessä: DABAFIHH*

NAPPAA MEITÄ HIHASTA

Sähköpostita
Soita (+358)408275658

Facebook
LinkedIn
Instagram
Twitter

Skip to content