Apurin liikevaihtoennätys burnoutin taustalla – lääkkeet tiedossa

,

Apuri ylsi taas omaan liikevaihtoennätykseensä 2021-2022 tilikaudella. Veroton liikevaihtomme nousi 115 000€:sta 127 000€:oon. Tuloksen sain painettua melko alas. Enempää ei tästä kaksihenkisestä (plus Salmisveljien tuki) pumpusta saa irti. Kuten kirjoitin, lievä burnouthan siitä tuli. Nyt tiputamme työmäärää.

Mahtava parannus, jota kyllä yritinkin, oli asiakaskunnan laajennus: Meillä oli nyt pari suurempaa asiakkuutta, mutta niiden takana 15 tasaisesti tuloa tuovaa.

Suurin asiakas oli n. 13% liikevaihdosta. Kun iso kaatuu/ lähtee, emme ole vaikeuksissa. Olen aiemmin urallani ollut tilanteessa, jossa 70% yrityksen liikevaihdosta lähti kerralla. Osui, muttei uponnut.

(No, viime viikolla yksi suurista asiakkaistamme kaatui kustannusten nousuun.)

Uupumuksesta toipuminen jatkuu

Saimme juuri valmiiksi uuden yrityksen graafisen ilmeen ja verkkosivut. Todella mukava Wuutis aloittaa nyt toimintansa meidän tekemillä “kuorilla”. Onnea ja menestystä.

Ja saimme samaan syssyyn toisen uuden asiakkaan, jolle tehdään perusteellinen sisällön karsinta ja uudet verkkosivut. Mikä parasta, asiakas on Paavo Nurmi -keskus. Kiva auttaa tärkeää työtä tekeviä.

Nyt pitää vaan pitää huoli siitä, etten ota töitä sisään liikaa, muuten on aivot heti taas tukossa. Meille riittää muutama projektityö ja sitten vakiasiakkaiden kuukausihommat. Tarkoitus on tehdä vähemmän tällä tilikaudella. Pitää vaan osata taas paremmin sanoa ei 😉

Lääkkeet uupumukseen

Lääkkeet onneksi ovat tiedossa: Kauneus, liikunta ja rauha.

Olemme elelleet täällä torpalla ja aiomme tehdä sitä vielä lokakuulle asti vakiasukkeina. Sen jälkeen siirrymme enemmän taas Turun puoleen ja käymme täällä maalla viikonloppuisin.

Vaellusreissulle lähdemme, kun pimein jakso Suomessa alkaa ja myös Rukalle on talvella meno taasen useammaksi viikoksi. Pitäähän uudet lumikengätkin ajaa sisään. Matkat luonnon ääreen tasapainottavat aivoa.

Eniten tunnen täälläkin elpyväni, kun ajelemme aamuisin pyörällä upeaa eteläsuomalaista maaseutua. Vakiolenkkimme on tunnin kierros, n. 16km, pisin kauneinta pelto- ja metsäaluetta täällä Taivassalossa. Reitille ei mahdu kuin 500m matka suurempaa tietä.

Juuri tänäaamuna tuntuu ensi kerran syksy. Usva leijailee nousevan auringon edessä. On todella kaunista, mutta ollut kylmä yö.

Hyvää syksyä kaikille ja pitäkää aivonne ja kehonne tasapainossa. Jahka vähän aamu lämpenee, fillarilenkki kutsuu taas.