Yksi unelma toteen: Restart on Pikku Apurin uusin vuosisopimusasiakas

, ,

Eilen oli upea työpäivä. Sain viettää ison osan siitä Restartin parissa, yrityksen, jonka toimintaa ja alaa olen aina arvostanut. Yrityksen veturi ja perustaja, Lauri, on huikea ammattilainen ja mukava mies. Niin on muuten kaikki muutkin restarttilaiset, jotka jo olen oppinut tuntemaan.

Hehän kengittivät torppamme ja uusivat multipenkkilattian tupaamme viime talvena. Osaavat todella perinnerakentamisen ja rakennusrestauroinnin.

Nyt pääsen seuraamaan sitä läheltä, kun alan toimimaan heille eräänlaisena päätoimittajana: Teen työkohteistaan juttuja ja raportteja nettisivuille ja SoMeen. Lisäksi alan kaivamaan yrityksen henkeä pintaan muillakin jutuilla. Eilen jo pääsin aloittamaan Samppalinnan Myllyn käynnissä olevalla pärekaton uusimisurakalla.

On mahtavaa päästä osalliseksi ja oppimaan lisää alasta, joka todella kiinnostaa. Yrityshän pitää majaansa Pukkilan vanhan kartanon tontilla, josta löytyy ehkäpä Suomen kovin puuverstaskin. Jos siis tarvitset hyvää puuseppää, siellä sulla on monta sellaista.