(Muuton keskelle) etätyö- ja vaellusloma Rukalle 28.1.-20.2.2022

, ,

Kirjoitin aiemmin kulukuriimme liittyvästä muutosta pienempään kaupunkiasuntoon. Urakkaan tulee keskeytys, kun lomailemme ja etätyöskentelemme Rukalla kolmisen viikkoa.

Olemme par´aikaa raijaamassa tarkkaan karsittua tavarakuormaa uuteen asuntoon. Ei ole muuten helppoa luopua kerralla yli 50% kaikesta mitä entisessä asunnossa on ollut. Olen kuormannut levyjä, kirjoja ja pelejä ikeakassikaupalla mm. Alfa Antikvaan. Eilen pakkailtiin isot erät vaatteita ja muuta torpalle, josta puolestaan siivoamme kaikki loppuun käytetyt vaatteet ja osan tavarasta kokonaan pois. Tänään ajetaan yksi pakettiautokuorma suuria kamoja, mutta muuten muutto on sujunut omalla autolla.

Uuteen asuntoon tulee vielä helmikuun lopussa pienehkö kylppäritilan ehostus ja sitten pitää lattiarempan takia pätkiä väliovia lyhyemmiksi, mutta kyllä sinne tänä viikonloppuna jo silti “muutamme”.

Emme ole vastaavaa koskaan tehneet. Aikamoinen elämän tetris meneillään, kun jättää vain tarpeelliset.

Voin kertoa, että kaappien sisuksista olemme heittäneet pelkkiä “tärkeitä” papereita varmaan 3-4 jätesäkillistä roskikseen. Ei se ole outoa että ihmiset hukkuvat roinaan. Kukaan ei juurikaan heitä mitään pois, vaikka uutta talletetaan ja hommataan joka viikko.

Rukalle taas

Rakastuimme viime helmikuussa etätyölomaan Rukalla, joten päätimme tehdä saman, pidempänä, tänä vuonna.

Vuokrasimme pienen kelomökin Kesärannan reunalta ja tarkoitus on taas hiihtää murtsikkaa, vaeltaa kävelyreitit läpi ja samoilla metsissä. Siinä sivussa sitten aamulla ja illalla tietokonetöitä.

Älä siis hermostu, sillä vastailemme siksi puhelimiin ja viesteihin hieman pätkittäin helmikuun ajan. Oikein kivaa talvea kaikille.