Meidän asiakkaat voittaa teidän asiakkaat!

, ,

2019 – vähän masennusta, paljon menestystä ja meidänlaisia asiakkaita

Kehutaas nyt vähän meidän vuosisopimusasiakkuuksia, sillä siitäkin he meille maksavat. Koska kaikkien mielestä juuri oma auto, puoliso tai asiakas on se paras, joten niin se on meilläkin. 

Midas Kultasepät

Meidän ensimmäinen vuosisopimusasiakkuus. Petri Holmberg -seppänä ensin arvuutteli, miten Koru-Liitolan pojan kanssa tämä toimisi? Isä kun jäi jo vuosia sitten eläkkeelle, aloitettiin somea ja googlea.

Vieläkin teemme Petrille googlea ja printtimainoksia, mutta suhteemme elää tarpeen mukaan.

Turun Perhelääkärit

Uudistimme Pian kanssa yrityksen ilmeen ja tatsin sekä hoidamme kaiken markkinoinnin sekä ylläpidon tekemiimme verkkosivuihin.

Jukka porukoineen on kuin perhettä. Menimme, kuin mikä tahansa perhe, välillä pohjallekin, mutta nyt on taas upeaa olla äänitorvena.

Suomen Asbestitekniikka

Viidakkorumpu joskus teki sivut ja Kaija miehineen jäi mieleen mukavina. Sitten syksyllä Kaija soitti ja sanoi että googlemarkkinointinsa ei toiminut. Lupasin auttaa.

Nyt olen ottanut heiltä kk-hintoja alas ja ohjauttanut asiakkaitaan tarkemmin: Vähemmän kontakteja, mutta oikeita sellaisia.

Tsekataan ensi vuonna myös sivuston uusimista ja muutakin markkinointia, sillä ollaan vasta matkan alussa.

Uusi vanha tuttu, Rehux.

Eläimille voi oikeasti antaa parempaa safkaa, jolloin mekin lihansyöjät syömme parempaa lihaa. Jokaiselle kannattaa räätälöidä omanlaisensa.

Thomaksen ohjauksessa päivitän nyt parhaillaan Rehuxin verkkosivuja (tässä vanhat) ja aloitan Some-juttuja.

K.J.Simolin

Marraskuussa tuli soitto, kun Erkka Simolin oli googlannut mainostoimistoja ja osunut meihin. Tempaisimme pika-pikaa Pian kanssa heille jo nyt menestyksekkään Some- ja lehtikampanjan, joita ajetaan kohtuu suurella budjetilla joulukuun loppuun.

Meillä toimi kemiat hyvin, joten nyt pääsemme neuvottelemaan pidemmästäkin yhteistyöstä ja useammasta firmasta.

Viat tekevät ihmisiä

Kaikille Pikku Apurin vuosiasiakkaille on yhteistä yksi asia, haavoittuvuus. Olemme välillä viallisiakin, mutta pääosin osaamme vaikka ja mitä. Vaan kuka vioistaan uskaltaisi kertoa? Lähes kaikki kun ovat julkisesti aina täydellisiä. Aina “superfirma se ja tuo teki taas jotakin mahtavaa.”

Itse kiinnostun vioista ja säröistä. Rehellisyys ei ehkä maata peri, mutta sillä saa kyllä aitoja kontakteja. Toivomme siis kaikille rehellisempää vuotta 2020.

Tutut tietävät mun olevan musaharrastaja, joten tässä sitten omasta mielestäni vuoden biisi. Normisti pidän eniten luomumusasta, mutta Dublinista tuleva Billie vei tällä konebiisillä mukanaan.