Ei tiennyt tämä mies, että Finntrioa olisi joskus pitänyt uskoa.

Elämä täällä Taivassalon torpalla on pirun kivaa. Poissa on heti kaikki mullemullemullebusiness-säätökiireahdistus. Työ työnä, mutta vapaus on jotain ihan muuta kuin loppuväsynyttä television tuijottelua.

Sipilän poppoo leikkaa kaikilta ja ihmiset mesovat pitkin nettiä. Jos tulee maksuja, maksetaan jos ja kun voidaan. Jos tulee tuloja, kerätään tämän päivän varalle, koska ilmeisesti kauhian pahat päivät on nyt.

Lähettämäni blogi Sipilälle meni perille, koska avustajansakin kiitti vinkistä. Taisi olla jo entuudestaan ongelmat tiedossa, koska heti viikon päästä iso yrittäjäprobleema ratkaistiin.

Jos on kauhalla annettu, voi lusikoilla vaatia, vai miten se nyt meni?

Suomessa sentään ei mannerlaatat liiku, eivätkä toistaiseksi hirmumyrskyt ja sykloonitkaan isosti uhkaa. Ottakaahan vähän rennommin, onhan meillä sentään kaikilla mittareilla 99,98% edelleenkin paremmin kuin muilla.

Lähden nyt saunan lämmitykseen ja nappaan kaapista Karhun kämmenelle. Viikonloppuja!

[alpine-phototile-for-instagram user=”pikkuapurijari” src=”user_recent” imgl=”instagram” style=”wall” row=”3″ size=”L” num=”30″ shadow=”1″ highlight=”1″ align=”center” max=”100″ nocredit=”1″]