Työtä omilla ehdoilla – koskaan ei ole ollut näin tasapainoinen olo

, ,

(Teille ketkä ette kestä hyviä uutisia, varsinkaan muilta, lopettakaa lukeminen tähän).

Olen työn puolesta juuri nyt onnellisimmillani. Saan tehdä päivittäin työtäni rakkaan vaimoni kanssa ja juuri nyt meillä on mahtavimmat vuosisopimusasiakkaat koskaan.

Tänäänkin istuttiin, turvavälein, mukava palaveri Spinkkilän ja hänen tulevan yhtiökumppaninsa kanssa, koska pääsemme starttaamaan ja tekemään kokonaan uuden rakennusalan yrityksen sekä sen ensimmäisen upean kohteen graafisen ulkonäön, verkkosivut ja markkinoinnin.

Pääkaupunkiseudulta tuleva uusin vuosisopimusasiakkaamme puolestaan on aloittamassa uudenlaisen verkkopalvelun, jonka markkinointiin ja kehitykseen pääsemme myös mukaan, pääjuttunsa lisäksi.

Olemassaoleville muille vuosisopparilaisille olemme myös kohta julkaisemassa ainakin 3-4 erilaista, uutta verkkosivustoa. Pia on lisäksi tehnyt jokaiselle myös kattavat graafiset ohjeistukset uusine logoineen ja väreineen.

Ai niin, ja Rani myös väsäsi tuossa juuri Kultaranta Resortille melko huiman visiosivuston. Saas nähdä miten hankkeessa käy, mutta kunnianhimoa ainakin piisaa!

Ja lisäksi pääsemme huomenna ”muuttamaan” maaseudulle, kun saamme vesimittarinkin paikalleen. Oikein makoisaa pääsiäistä vaan kaikille, uskoville ja uskomattomille. Vielä kun saadaan rokotteiden avulla k-perkule aitaukseen, niin lisävalo saa lisää valoa.