Tupa sisustettu entiselleen – remontti valmistuu

,

Kirjoitin 9kk kestäneestä “remppaodotusajastamme” jo neljä julkaisua: Aloitus, Remppaa, Torpan ostajan päävika ja Rakenteet valmiina. Tämän viikon ti-pe -välisenä aikana teimme Pian kanssa 42 työtuntia “putkeen” ja saimme tuvan entiselleen.

Tiistaina aamupäivällä alkoi panelointi, jonka jälkeen tulivat paklaus, hionta ja maalaukset. Perjantaina 24.5. teimme 14 tuntisen kalustepäivän, jolloin keittiö ja no, kalusteet, kasattiin takaisin. Huomenna tulee vielä paikallinen sähkömies vetämään lisäpistokkeita sekä sisälle että ulos.

Syyskuussa aloitettu hirsikengitys ja multipenkkilattian uusimisurakka tuli siis valmiiksi. Restartin supermiehet, Erik, Juho, Lauri ja Jaakko hoitivat vaativimmat hommat ja me itse loput.

Lisäksi olen moottorisahaillut kohtuullisen kasan erinäköistä puuta polttopuiksi. Se on ollut hyvää vaihtelua muihin hommiin. Ja tietysti tämä ei olisi meiltä edes onnistunut, ellei juuri nyt olisi ollut digityössä hiljaisempi vaihe. Asiakkailta odottelen matskuja, joten väliaika tuli käytettyä tehokkaasti.

Lopullista laskua ei olla vielä saatu. Jahka sen saamme, voidaan tietysti syödä kesän yli esim. niitä vanhoja hirsiä, sillä olihan niissä jumeja, josta saa protskua!