Hankin toukokuussa itselleni maltillisen liikuntaruoskan, Polar Loopin. Kolmen kuukauden käytön jälkeen voi kerrata kokemuksia.

Loop

Kyllä se toimii, sillä seuraan paljonko liikun keskimäärin.

Jos on paljon töitä, huomaa, että liikunta jää alle säätämäni 14 000 päiväaskeleen. Usein heilutaan siellä 70%-80% välillä. Kun taas ollaan mökillä, lukemat voivat helpostikin olla 130%-160% välillä, eli reilusti yli päivän liikkumistarpeen.

Niin, siihen siis asetetaan aluksi omat tiedot, joihin se sitten vertaa asettamaasi liikuntamäärää. Liikun aika paljon, joten asetin itselleni päivittäisen liikuntatavoitteen melko korkealle.

Alta näkee, miten kesä-, heinä- ja elokuu ovat nyt sujuneet. Luvuissa jokaisen viikon keskimääräinen liikuntaprosentti. Eli hienoa on 100% ja yli. Kulutetut kalorimäärät ovat melko tasaisia, 20 000 – 25 000kcal/ viikko. Tekee siis n. 3000 – 3500kcal päivässä.

Kesäkuu

Kesäkuu

Heinäkuu

Heinäkuu

elokuu

elokuu

 

Laitteen ylivoimaisesti huonoin ominaisuus on akkukesto.

Ei millään jaksa taas yhtä laitetta ladata joka kolmas päivä, varsinkin, kun idiootit ovat taas keksineet yhden originaalin liittimen, jolla laite liitetään USB:n kautta tietokoneeseen. Eli sitä samaa piuhaa pitää raahata paikasta toiseen. Miksi helvetissä? Se juuri estää laitteen suosion.

Hyvää:

  • Laite näyttää hyvältä, eikä paina paljoa
  • Se oikeasti pistää seuraamaan paljonko liikut

Huonoa:

  • Akku kestää kolme päivää
  • Taas yksi oma ”usb-liitin/ johto”!!!!?!?!?