Pikku Apurin vuosisopimusasiakkuudet ovat nyt täynnä. Uusin asiakas on Ellego!

, ,

Vuonna 2017, kun Pia tuli Apuriin mukaan ja meistä tuli perhemainostoimisto, lähdin kehittämään pientä, ketterää ja edullista mainostoimistoa, jolla olisi vain tietty määrä vakioasiakkaita. Olin väsynyt pelkkiin irtoprojekteihin. Niistä sai vain rahaa. Kaipasin mahdollisuutta olla kunnolla mukana asiakkaan toiminnassa. Nähdä mihin pitkäjänteisempi toiminta vie.

Olemme saaneet pysyviksi asiakkaiksi nyt hienoja kumppaneita joita olen halunnut auttaa jo pitkään. Sen myötä unelma on täynnä. Emme ota enempää vuosisopimusasiakkuuksia tässä vaiheessa. Irrallisia projektitöitä meille kyllä mahtuu väleihin.

Uusin vuosiopimusasiakkaamme on Ellego, jolle olemme verkkosivuja tehneet jo vuodesta 2010 saakka, mutta nyt saamme työn alle kaikkea yrityksen markkinointia ja jopa vähän sisustamistakin.

En voi kuin kiittää luottamuksesta. Teemme Pian ja Salmisen veljesten kanssa Ellegolle hyviä töitä. Ellegon lisäksi on sovittuna vielä yksi vanha tuttu, jonka kanssa myös aloitamme pitkän yhteistyön. Heistä vielä myöhemmin lisää.