Pikku Apurin hakukoneoptimointi- / SEO-palvelut julkaistu

, , ,
SEO | hakukoneoptimointi | Google Ads -palvelut

En ole koskaan oppinut ammatillisesti niin tärkeää tietoa kuin nyt viimeisen 3kk aikana Jutta Lehtisen GWS-koulutuksessa. Jos joku, niin SEO-tuotteet sopivat täydellisesti mainostoimistopalveluittemme rinnalle. Vuoden alusta niitä voi – rajoitetusti – tilata. Asiakkaan pitää olla myös sopiva. Ohessa jo alustava kurkistus palveluihin.

Olen päättänyt, etten lähde tarjoamaan SEO-palveluita, ainakaan tässä vaiheessa, verkkokaupoille enkä suurille yrityksille. Haluan auttaa palveluliiketoimintaa ja/tai “käsillään työtään” tekeviä, maailmaa jollakin tavalla parantavia yrityksiä, joiden työstä itsekin pidän. Paikallisuus ja sympaattisuus sekä sydämellisyys plussaa.

Jos mainonta on ihmedieetti SEO-/ hakukoneoptimointi on pysyvä elämänmuutos

Nyt kun pitkään huojunut ydin-SoMe (Facebook, Twitter) on hajoamassa ja tykkäämisistä ei tulekaan tehoeuroja, järkevintä mitä yritys voi tehdä on luottaa pitkäjänteiseen brändimainontaan (eri medioissa) ja hakukoneoptimoituun, hyvään verkkosivusisältöön. Se rakentaa pysyvän elämänmuutoksen kivijalan, jonka päälle huippuhyvä palvelu varmistaa menestyksen.

Jos nopea Googlen tai Facebookin mainos on se ihmedieetti, joka lupaa äkkiä muutoksen, on SEO- ja hakukoneoptimointi se pysyvä elämänmuutos.

Kun saat sivustosi sisällön vastaamaan aitoja hakuja, kantaa se vuosia eteenpäin. Ihmedieetit loppuvat heti kun mainoksesta sammuu rahan virta.

Tulevia Pikku Apurin SEO- ja hakukoneoptimointipalveluitamme ovat 2.1.2023 alkaen:

  1. Verkkosivuston terveystarkastus/ SEO Audit matala (n. 5-10 tärkeintä asiaa), hinta alk. 290€
  2. Verkkosivuston terveystarkastus/ SEO Audit syvä (n. 50 yksittäistä tarkistuskohtaa), hinta alk. 990€
  3. Avainasanatutkimus, eli millä hakusanoilla palveluitasi oikeasti haetaan?, hinta alk. 690€
  4. Avainsanatutkimus + sivustosisällön suunnitelma. Kun hakusanat on selvitetty, mietin millaisella rakenteella sivujesi sisältö pitäisi kasata? Hinta alkaen 990€
  5. Olemassa olevan sisällön muokkaaminen SEO-/ hakusanaoptimointikärjellä. Tämä on oivallinen tuote esim. sivuston uudistamisvaiheessa. Alk. 990€
  6. Pienemmän yrityksen SEO-paketti, jossa pistetään kaikki perusasiat kuntoon, hinta alk. 990€
  7. Kuukausisopimuksellinen vuosisopimusasiakkuus, jossa jatkuvaa SEO- ja hakusanaoptimointia. Sisältää siis kaikkea ylläolevista tuotteista. Hinta alk. 990€/kk

Kaikki hinnat alv0%. Tarkempi hinta tarjouspyynnön jälkeen, kun nähdään yrityksen toimiala, kilpailutilanne, työn laajuus jne.

Ota yhteyttä ja varaa omasi. Tiettyjä vain rajattu määrä myynnissä.

Jari Liitola, mainonnan ammattilainen, SEO-tekijä

0408275658 | Lähetä sähköpostia!