Apurilla syyskiireitä

Paiskimme Pian kanssa kesän töitä ilman suurempia lomia ja nyt syksyn alkukin jatkuu näköjään samalla meiningillä. Lomaillaan sitten talvella.

  • Yhdellä suuremmista vuosisopimusasiakkaistamme, Ellegolla, on isot messut Munchenissä marraskuussa, joten messuosastoa, kokonaan uudet pääverkkosivut, kamppis-sivusto, PPT-esitys, somekampanjaa ja esitteitä myöten kaikki pitää tehdä valmiiksi seuraavassa kuudessa viikossa. Onneksi veljekset Salminen ovat apunamme ja hoitavat ison osan työstä!
  • Me Pian kanssa jatkamme Nordic House Finlandin, uuden rakennusyhtiön brändin tekoa ja kohta valmistuukin graafinen ohjeisto sekä ensimmäinen versio sivuista. Samalla yrityksen ensikohde, Naantalin Asuntomessuille valmistuva As Oy Lounakallio on tullut viralliseen myyntiin.
  • Sitten ihan viime viikkoina on tullut paljon pienempiä töitä sieltä täältä. Hienoa, että ne ovat olleet vanhoilta asiakkailta sekä täysin uusilta. Olemmekin tehneet verkkosivumuutoksia, nettikampanjoita ja varsinkin Pia on tehnyt paljon erilaisia taittotöitä, esitteitä, ilmoituksia ja rolluppeja. Kiitos kun muistatte meitä edelleen.

Sunnuntain TS:ssa 19.9.2021 oli peräti kaksi Pian tekemää mainosta, Urotiimin ja As Oy Lounakallion.

 

Tuohon kun lisää torpan pikkurempat ja tulevan kaupunkiasuntomme täysremontin, niin vapaa-ajan ongelmia ei juuri nyt ole. Onneksi päätimme tilata Spinkkilän rakennusliikkeeltä apua remontointiin, emmekä enää revi itseämme siellä iltaisin ja viikonloppuisin.

Kivaa syksyä.