Hakukoneoptimointi toimii, case: Pikku Apuri

,
SEO | hakukoneoptimointi | Google Ads -palvelut

No niin. Syksyn ja talven SEO-koulutus todella toimii. Osaan nyt hakukoneotimoida (WordPress)-sivustoja.

Pikku Apuri oli googlehaussa tärkeällä sanaparilla Mainostoimisto Turku sijalla 48. kun aloitin koulutuksen. Kirjoitin siitä aiemmin. Nyt 4kk jälkeen, kun olen tehnyt sivustolle kaiken mitä opin, olemme sijalla 8.

Pikku Apuri_hakukoneoptimointi_SEO-palvelut

Pikku Apuri_hakukoneoptimointi_SEO-palvelut

Meidän alalla paikallinen sanapari Mainostoimisto Turku oli helpompi tavoitella. Silti niillä sanoilla haetaan 400-500 hakua joka kuukausi. Ykkössivulle pääseminen siis tarkoittaa sitä, että saamme enemmän tarjouspyyntöjä ja kauppaa.

Hakukoneoptimoinnin tulokset kestävät tovin saavuttaa, siksi se maksaa

Minulle, joka olen sekä sisältömarkkinoinnin että sivustotekniikan ammattilainen, hakukoneoptimointi on ihannelaji, sillä se yhdistää nuo 50-50 -suhteessa. Ymmärrystä molemmista tarvitaan, jotta sijoitukset nousevat.

Mutta kun “oman sivuston” tulokset näkyvät vasta 4kk:n jälkeen, on selvää, että joillekin tulokset voivat hyvin näkyä vasta 6kk:n perästä. Optimointi maksaa ammattilaisen tekemänä keskimäärin 1500€-2000€/kk. Itse olen sen verran alussa, että meiltä SEO-palveluita saa alk. 990€/kk. Jos olet jo vuosisopimusasiakkaamme, saat sen naurettavan halvalla, 550€/kk.

Maksaisitko siis 4000€ siitä, että parhaalla hakusanaparilla löydyt Googlen kärkisijoilta? Tai että useammilla tärkeillä hakusanoilla parannat yrityksesi sijoitusta hurjia määriä, ja saat enemmän kauppaa?

Itsellä on nyt muutama pitkäaikainen SEO-asiakas, joten jos haluat apuani, lähetä viestiä, niin pääset jonon kärkipäähän.