Elämästä hyvä talteen – siksi liikkuva mainostoimisto

,

52,5 vuotiaina, vielä terveinä ihmisinä, otamme elämästämme kaiken hyvän talteen. Koska sitten? Miten muuten elämää pitäisi elää? Meillä on muutamia kavereita keillä on vakavia sairauksia jo saman ikäisinä. Itseltäni on pintapuolinen melanooma leikattu pois. Jollei nyt eläisi täysillä, niin koska sitten?

Kirjoitin jo perusasiat 1. jutussa liikkuvasta mainostoimistostamme auki.

Meiltä meni yli 20 vuotta päästäksemme tilanteeseen, jossa molemmat pystyivät tekemään tietokoneella töitään missä vain. Nyt olemme viitisen vuotta toimineet liikkuvana mainostoimistona. Tosin pari vuotta siitä meni kotimaassa koronaepidemian takia.

Käytämme säästöjämme elämiseen meille sopivissa paikoissa

Aivan. Säästöt menevät kauniissa luontokohteissa elämiseen. Vastamuistutuksena se, että maksamme samalla itsellemme todella pientä palkkaa.

Pari kuukautta sitten tulimme Pohjois-Teneriffalta, jossa vaelsimme vuorilla ja teimme töitä kolmisen viikkoa. Nyt olemme kuukauden verran Rukan alueella, pienessä mökissä. Päivät vaelletaan ja hiihdellään, aamut ja illat menevät tietokonetöissä. Tulimme tänne jo kolmantena vuonna peräkkäin, pääosin lumen takia, koska Turussa sitä ei juuri enää näe. Mutta toinen syy ovat upeat liikuntamahdollisuudet luonnossa.

Esim. pari päivää sitten kuljimme Pienen Karhunkierroksen maisemissa, kun yhtäkkiä kaksi kuukkelia tuli tervehtimään meitä. Onneksi Pialla oli Cashew-pähkinöitä repussaan, niin kaverit saivat mutusteltavaa puolisen tuntia. Ja me saimme vastineeksi hyvän mielen, kuvia ja videoita 😉 Yleensä olemme ruokkineet muiden tavoin näitä ja Hömötiaisia Konttaisen parkkialueen edustalla.

Pikku Apuri_Ruka_01_2023

Pikku Apuri_Ruka_01_2023

Pikku Apuri_Ruka_01_2023

Pikku Apuri_Ruka_01_2023

Liikkuvan mainostoimiston kuluja

  • Asuminen täällä Rukalla, 43m2 kelomökissä maksaa n. 70€/vrk. Ruokaan menee sama kuin Turussakin, koska edukas Sale Ruka on 700 metrin päässä. Bensaan menee hieman enemmän, koska iso osa vaelluskohteista on automatkan takana.
  • Pohjois-Teneriffa puolestaan toimii valo- ja masennushoitona kesken pimeintä aikaa Etelä-Suomessa. Kuukausi maksaa meille toki yli 4000€ kaikkinensa, mutta emme juurikaan käytä “kuluttamiseen”, niin säästämme vuoden aiemmat 10 kuukautta tuota marras-joulukuun reissua varten.
  • Kesällä (touko-syyskuu) pysymmekin sitten Taivassalon torpallamme, josta teemme iskuja saariston ja muualle. Silloin saa hyvin säästöön näitä reissuja varten.

Elämään lisää positiivisia asioita

Siitähän tämänhetkisessä elämässämme on kysymys. Kun on terve, pitää kokea kaikkea kaunista ja kivaa.

Tänään mm. törmäsin positiivisia asioita viestittävän Annukka Merosen twiittiin. Ilokseni voin kertoa, että jo tovin tuosta listasta on saanut ruksittaa kaikki kohdat 🙂