Terveyttä lisää kun usko maailmaan loppuu

Kirjoitin aiemmin pitkän jutun siitä, kun en enää usko poliitikkojen ja valtaapitävien kykenevän hillitsemään riittävästi ilmastonmuutosta ja ekokatastrofia. On alettava varautumaan hurjiin sääilmiöihin. Lisäksi käännämme katseen yhä tiukemmin omaan elämään.

Torpan korjaukset

Torpan viimeiset korjausurakat vähään aikaan alkavat kohta. Keskikesä oli pidettävä lomaa niistäkin.

Pintalaudat ja tippalistat sekä yläkerran eristys tulee tehtäväksi ja uutena korjauksena aiomme korjauttaa ja muuttaa vanhan rengaskaivomme kunnolliseksi, sähköllä toimivaksi pumppukaivoksi. Veden laatu on kirkas ja hyvä. Näin saamme talvisinkin vettä käyttöön, koska kunnan puolelta meillä on ollut ns. kesävesi.

Kroppaa ja päätä kuntoon

Tupakoinnin lopettamisesta on nyt vuosi ja kuukausi. Täytän tällä viikolla 49 vuotta. Terveyteni on hyvä, mutta kaipaan parempaa lihaskuntoa, jäntevyyttä ja voimaa. Kesä on mennyt kuten kesät menevät, ystävistä, juomisista ja syömingeistä nauttien. On taas aika laittaa itsensä parempaan kuntoon. Pitkät kävelyt takaisin, lihaskuntoa ja voimaharjoittelua sekä leivänsyönnin korvaaminen vihanneksilla sekä hedelmillä.

Marras-Joulukuussa pakenemme taas märkää ja pimeää Etelä-Suomea, tällä kertaa Madeiran levadoille, jossa kävelemme satoja kilometrejä ja saamme valohoitoa.

Pitäisi varmaan aloittaa sama, mitä San Fransiscossa asuva Lenny Maughan tekee, eli GPS-kuvioita kävelyllään: Alla Frida Kahlo, Starship Enterprise ja kissa.

Henkisellä puolella perhemainostoimisto Pikku Apurimme viereen tulee kokonaan toisen alan yritys. Sitä odotan enemmän kuin mitään vuosiin. Kohta voimme availla asiaa lisää.

Nauttikaahan loppukesästä ja syksyn upeista tähtitaivaista, niin mekin teemme!