Millainen on minulle täydellinen työpäivä?

, ,
Välillä tulee hienoja työpäiviä. Tänään oli sellainen.
 
Aloitimme jokatorstaisella aamulenkillä Pian ja appiukko-Jorman kanssa. Karikon lenkki neljästi ympäri jutellen viimeaikojen kuulumiset.
Sen jälkeen vakiotoimistoon, Cafe Wäinöön, Wäinö Aaltosen Museoon.
Siellä sain uuden verkkosivuston rungon rakennusfirma Spinkkilälle lähes valmiiksi niin, että olin siihen itse kovinkin tyytyväinen. Näemmä mitä kauemmin alaa tekee työkseen, sitä yksinkertaisempia toteutuksia tekee. Ei uutisnostoja, kuvakaruselleja, someupotuksia tai edes scrollaamista. Vain yhteystiedot ja myytävät kohteet sekä Googlea varten yleisteksti. Ei aina tarvitse tehdä ”pitkää sivustoa”. Tuo tausta tosin on (läppärillä katsottuna) videota.

Spinkkilän rakennusfirma, mallia 2020.

 
Sitten iltapäivällä oli tärkeä Googlepalaveri vuosisopimusasiakkaallamme, Turun Perhelääkäreillä, johon pyysin yhtä masteria, nimeltään Jutta Lehtinen, kertomaan Perhelääkäreiden porukalle totuuksia hakukonemarkkinoinnista. Vink, vink, vaan, jos haluatte mukavan ammattilaisen avun sille puolelle.
 
Siellä oli kiva huomata, että vaikka olenkin Googlea näperrellyt asiakkaillemme yli 10 vuotta, en koskaan ole siihen ”spesialisoitunut”. Viime kuukaudet olen tehokäynyt sen sektorin kursseja ja opiskellut lisää netitse. Ja ihan hyvin on osunut pienilläkin tuntimäärillä (teen googlemarkkinointia 1-4t/kk/asiakas). Sain siis rohkaisua jatko-opiskeluihin 🙂
Sitten vielä sovittiin palaverissa Urotiimin mainosurakat tulevalle kuukaudelle. Sari ja Timo, jotka molemmat työskentelevät myös Turun Perhelääkäreissä, ovat sitten mukavaa sakkia hekin. Uusimpia tuttavuuksia vielä meille Piuskin kanssa, mutta jos jonkun päästäisin sorkkimaan jortikkaani, olisi se Timo 😉
Timohan on pääosissa myös yhdessä näistä uusimmista Perhelääkäreiden mainoksista:

Aamuset 08012020

Pitkä päivä päättyi kotona saunaan ja chili-vihanneskeitto illalliseen. Nyt joku hyvä sarja tai kirja eteen ja nukkumaan.
Hyvä työpäivä.