Elämää pitää välillä myllätä kuten perunamaatakin. Siitä tulee kuohkeampi, hapekkaampi ja se kasvattaa versonsa paremmin.

15+ vuotta on tullut puuhailtua pelkästään markkinoinnin parissa, ja sitä teen toki jatkossakin, koska sen osaan parhaiten (ja siitä saa leivän).

Nyt tuon siihen rinnalle muutaman vuoden opiskelun jälkeen myös ekologisemman puolen.

AURINKOSÄHKÖÄ JA PERMAKULTTUURIA

Alkuvuodesta aloitan aurinkoenergiapaketteja myyvän ja permakulttuuria tunnetuksi tuovan yrityksen, jonka nimi paljastetaan sitten hieman myöhemmin.

PV_capacity_growth_EPIA_forecast_2014-2018

Aurinkoenergialle kasvua riittää.

On selvää, että aurinkoenergia, siihen liittyvät valaistus-, sähköntuotanto- ja lämmitystekniikat valtaavat maailman seuraavan kymmenen vuoden aikana. Suomihan on alan kehitysmaa:

energiavuosi_2013_tuotanto_paivitys

Ja mikäli ensi viikolla julkaistava Teslan kotipatteri osoittautuu toimivaksi, korjaa se yhden pääongelmista, aurinkoenergian varastoinnin.

Kun on kiinnostunut ekologisista asioista, olisi siis tyhmää olla tekemättä mitään asian eteen?

Etsin myös aurinkoenergiaan liittyen asennustöihin kykeneviä yrityksiä Varsinais-Suomen alueelta. Jos tiedät jonkun, tai olet itse sellainen, otahan yhteyttä!

MOBIILISOVELLUKSIA JA ULKOISTETTUA MARKKINOINTIAPUA

Jo tämän vuoden aikana Pikku Apuri keskittyy muutaman mobiilisovelluksen suunnitteluun ja tuottamiseen. Koitamme saada ensiversion pukattua ulos jo syksyllä.

Alan myös myydä osaamistani jatkossa myös ulkoistettuna.

Voit siis ostaa markkinointiapua ja tuotantoa nyt ulkoistettuna, päivähinnalla. Olen siis tarvittavan ajan pelkästään yrityksesi palveluksessa. Maksimissaan päivä/ viikko.

Haussa on 2-3 hyvää ja kiinnostavaa yritystä, jotka myös itse koen auttamisen arvoiseksi. Eli mikä tai kuka tahansa ei siis käy. Kysy lisää jos moinen kiinnostaa?

PIKKU APURI, vuosimallia 2015-2020