Tässä oma ”raamattumme” viimeiseltä vuodelta:

FullSizeRender_9

On nimittäin tullut 4+ kuukaudessa (syksy 2014, kevät 2015) tehtyä yhtä paljon raksahommia kuin nettihommeleita. Torpan salipuoli alkaa olemaan viimeisiä kattolistoja ja sähkömiehen käyntiä vaille, sitten saamme vihdoin kasata loput kalusteet sisään.

”Ennen”.

”Jälkeen”.

Vielä syksyksi haaveilemme kuvassa näkyvän päätyikkunan korvaamisesta ovella, joka johtaisi vielä rakentamattomalle terassille. Se pääty kun on ilta-aurinkoon näyttäytyvä. Siten saisimme talon molempiin päätyihin ulko-oleskelutilat ja niiden välistä löytyvälle ”etelän futiskentällekin” grillipaikan.

Onneksi on superosaava vaimo, jolla pysyy käsissä niin viherkasvien taimet kuin sirkkelikin!

Ensi viikolla, jos sää sallii, tulevat vielä peltikattojen maalarit. Jo kulunut, käsin saumattu peltikatto saa kokomustat kledjut päälleen. Ostetaan siis runsaasti lisävuosia koko talolle.

Ensi vuoteen jääkin sitten torpan varustaminen aurinkosähköllä. No, sitä ennen luvassa on siis paljon lisähommia. Ilon kautta!

MARKKINOINTIAKIN TEHDÄÄN

Koko kevät ollaan Apurin ja Rummun taholta paiskittu myös markkinoinnin parissa. Rummun sivuilta näkee tarkemmin mitä kaikkea, mutta …

Kesälle jää vielä kokonaisen tapahtuman onnistunut läpivienti. Nimittäin Ruissalon Kalastusmessut 2015 on Apurin hommeleita. Elokuun 15. heilutaan siellä kameran kanssa, ja tehdään jo töitä seuraavan vuoden messuja varten. Jos olette ulkoilu- tai kalastusimmeisiä, käykäähän merkkaamassa tapahtuma kalentereihinne verkkosivuilta tai Facebookista!

Lisäksi pitäisi aloittaa suuremman kansainvälisen verkkokaupan konseptointityöt. Siitä saamme syksyksi haastavan projektin, jota on kiva lähteä toteuttamaan.

Aurinkosähköä!

Itsellä on kuluva vuosi kulunut myös aurinkoenergiaopinnoissa. Noviisia sitä ollaan edelleen, mutta se ei silti estä laajempia neuvotteluja mahdollisesta isommasta työhaasteesta tulevaisuudessa. Kesä tuonee vastauksia lisää, ja kirjoittelen niistä sitten myöhemmin.

Naattikaa ja tehkää sitä mikä vähentää aivopaineita. Kesä on kuten elämäkin – äkkiä ohi.