Hakukoneoptimoidut WordPress-sivut alk. 1590€

Katsoimme työlistojamme, niin nyt olisi taas tuotantoaikoja WordPress-sivuille. Hinnat alkavat jo 790€ perusinfosivuista, mutta hakusanatutkimuksen sisältävät, hyvät perussivut saa alkaen 1590€:lla.

1000€:lla saa toimivat perusverkkosivut, mutta 2000€+ saa hiotummat ja löydettävämmät sivut

1000€ saa ihan hyvät perussivut, mutta jos haluaa googlelöydettävyyden paremmaksi, kannattaa esim. investoida ensin hakusanakartoitukseen sekä sisältöteksteihin.

Ne kannattaa hioa hyvään kuosiin, kuvat ja videot kyllä löytyvät, samoin toimiva graafinen ulkoasu. Jos satsaa siis vaikkapa 2000€, sillä saa jo muutakin kuin “taitto- ja kevyen tekstieditointityön”.

Suosituista WordPress-lisäosista lisenssimaksu

Meidän pitänee muutenkin varautua nyt WordPress-maailman muutoksiin.

Oli syynä sitten Covid-19 tai joku muu, mutta suosituimpien lisäosien tekijät ovat nostaneet vuosilisenssiensä hintaa roimasti.

Se tarkoittaa, että myydessä WordPress-sivuja, meidänkin pitää kertoa myös erikseen vuosisopimuslisenssien hinnat, mikäli sivusto on sellaisia lisäosia tarvinnut. Yleensä kyseessä on joko kattava some -lisäosa tai sitten huippuluokan lomakejärjestelmä. Sellaisesta joutunee jatkossa pulittamaan vuosittain, hostingkulujen lisäksi. Maailma kallistuu, Eskoseni.

“Saiskos olla 10 000€:lla ehostusta 1500€:n verkkosivuihin?”

Viime aikoina on asiakkaitamme lähestytty muikein tarjouksin.

Ei paljoa vaatisi kurkata esim. sivuiltamme, että suurin osa tekemistämme verkkosivutuotannoista ovat 800€-2000€ hintaluokassa.

On siis todennäköistä, ettei asiakas sitten “kuorruta” ja paranna niitä kymppitonnilla. Asiakas olisi sitten varmaan jo alunperinkin ostanut sivut täydellä hakusanaperustyöllä ja kaikkine lisäpalveluineen, mailchimpeineen ja sometileineen.

Mutta yrittänyttä ei toki laiteta – vieläkään.

(Kamujemme koirat kuvassa huomioarvon takia)