Mainostoimisto Turku | SEO / Hakukoneoptimointi | Nopea ja toimiva sivusto pärjää googlehaussa

, , ,
SEO | hakukoneoptimointi | Google Ads -palvelut

Mainostoimisto Turku | SEO / Hakukoneoptimointi | Nopea ja toimiva sivusto pärjää googlehaussa

Yksi pääjutuista, kun teen asiakkaille SEO/ hakukoneoptimointia, on niin sanottu On-site/ On-page -hakukoneoptimointi.

Sillä tarkoitetaan asiakkaan omilla verkkosivuilla tehtävää työtä. Osion yksi kulmakivistä puolestaan on se, että sivuston pitää olla suht nopea latautumaan ja toimimaan, varsinkin mobiilipuolella.

Se vaatii paljon työtä. Kaikki kuvat pitää käydä läpi ja “kutistaa” sekä merkitä oikein. Turhat ja raskaat videot ja animoinnit on hyvä poistaa jne. jne. Pitää tasapainolla nopeudella / toimivuudella sekä visuaalisella kauneudella.

Google Pagespeed Insights

 

 

Omilla pikkuapuri.fi -sivuilla teen asian suhteen jatkuvasti testejä. Emme painota sivuilla kauneutta vaan tehokkuutta ja sisältöä. Seuraavassa sivustoversiossa koitan ujuttaa mukaan enemmän visuaalista sisältöä ilman nopeuden suurta tippumista. Yllä näkyy nykyinen sivumme tilanne. Kaikki arvot välillä 84-100. Mittaukset tehty Googlen Pagespeed Insightsilla.

Muista kuitenkin, että laadukas sisältö sivuillasi on edelleen se numero yksi.

Teen muutamille asiakkaillemme jatkuvaa SEO- / hakukoneoptimointia ja voinkin sanoa, että nyt tarjolla oleva 4kk minimisopimus lienee syytä päivittää 6kk:een, sillä työ on hidasta ja muutoksille pitää antaa aikaa, ennen kuin niistä saa luotettavaa dataa ja tuloksia.