Pikku Apuri | Liikkuva mainostoimisto | Pohjois-Teneriffalla kuukausi 18.11.-17.12.2023

,
Pikku Apuri_Liikkuva mainostoimisto

Pikku Apuri | Liikkuva mainostoimisto | Pohjois-Teneriffalla kuukausi 18.11.-17.12.2023

Kun märkä ja pimeä taas laskeutuu Suomen päälle on aika pakata vaelluskamat sekä läppärit ja siirtyä neljännen kerran Pohjois-Teneriffalle kuukaudeksi. Satsaamme 4500€+ omaan hyvinvointiimme, koska molemmat kärsimme kaamosmasennuksesta.

Aamut ja illat tulee tehtyä tietokonetöitä ja päivät vaellamme vuoristoissa, laaksoissa ja pienissä kylissä.

Olemme vuodesta 2006 matkanneet marras-joulukuut aurinkoisempiin maisemiin. Aluksi Thaimaaseen ja melanoomaherätykseni jälkeen, vuonna 2016, paikkana on ollut nelisen kertaa Teneriffan pohjoispuoli ja kerran Madeira. Molemmissa hyviä puolia on upein luonto, matalahko UV, vaarallisten eläinten puute ja Suomen kesämäiset lämpötilat (20-25C).

Pikku Apuri_Liikkuva mainostoimisto 2022 Pikku Apuri_Liikkuva mainostoimisto_2019

Pari suosikkipaikkaa ovat Anagan ikimetsät ja Teiden kansallispuisto (yllä). Niihin teemme useammankin reissun, mutta nyt tarkoitus on vaeltaa siellä missä ei aiemmin olla menty. Aiemmat reissut ovat olleet yli 300km pituisia vaelluksia ylös ja alas – kuukauden aikana. Tuskin nyt jäädään siitä senttiäkään.

Aiemmat reissut Teneriffalle

Olen kirjoittanut saarista vertailunkin aiemmin. Teneriffan vaelluksilta olen kirjoittanut myös vuonna 2017, vuonna 2018 ja viime vuonna osat 1 ja osa 2. Korona-aika luonnollisesti teki parin vuoden tauon reissuihin.

Työasioissa ota yhteyttä sähköpostilla

Pidämme pari viikkoa melko puhdasta lomaa, poikkeuksena markkinointinsa meille ulkoistaneet, jotka saavat meiltä aina apuja. Loput parisen viikkoa teemme aamut ja illat tietokonehommia.

Siksikin pukkaa sähköpostia työasioissa, koska vuoristossa puhelin kuuluu, onneksi, huonosti 😉 Kivaa alkutalvea!