Etsimme Sinua, joka pystyt muuttamaan Aurajoen veden viiniksi.

Organisaationa olemme sekaisin kuin seinälauta… joka ei edes voi olla sekaisin, sillä se on pelkkä jo tapettu puun kappale.

Teippasimme kansitakkimme KULTA ON VÄRIMME -sloganit piiloon nafti kymmenisen vuotta sitten, ja siitä tuli jinxi, joka pahenee päivä päivältä.

Ansaksen puute on paljastunut ansaksi ja Jortikan poissaolokin näkyy vain munattomuutena. Johto- ja henkilöstökulut olemme pystyneet sitkeästi pitämään Kultakauden tasolla, mutta tulokset kyntävät siitä huolimatta kurasarjaa.

Olemme vaihtaneet kaiken, mutta silti kaikki menee pahemmin sekaisin.

Teimme täällä Ruissalon myynnissä olevassa toimistossa viikottaisen hattuarvonnan, jonka mukaan aina maanantaiaamuisin valitaan keskuudestamme uusi tj ja virkaa tekevät UTJ sekä Skoutti.

Nyt selaamme jopa vanhoja kouluvalokuvia, kun emme enää löydä lisää TPS-taustaisia vanhoja pelaajia lappuihin lisänimiksi.

Haemme siis Sinua TPS:n vanha pelaaja/huoltaja/johtaja/ jääkoneen kuljettaja, joka osaat kaiken. Aina. Ihan kaiken.

Tehtäväsi alkaa siitä, että kerrot meille mihin päätyyn 1. erässä pitää hyökätä. Soitimme Vahalahdelle Lukkoon, jotta selvittiin eilinen Kalpa-peli. Ei sitä enää viitsi samasta asiasta häiritä. Perkele, kun osuikin kolmen pelin viikko juuri tähän. Suikkasta ei saa enää kiinni. Onkohan se suuttunut?

Haemme siis Jeesusta, jolla on TPS-tausta. Joku tuolta taustalta löysi muuten juuri sanakirjasta, J:n kohdalta, uuden termin – jatkuvuus. Tiedätkö sinä Jeesus siitä jotakin? Jos tiedät ja olet sinä, tietämättäsikin, tule ja pelasta meidät. Jollet tule Vuoren luo, vuoren pitää tulla tykösi.

Jätä siis vinkki tai suora hakemus mihin tahansa, sillä uskomme Tarotkortteihin, mustiin kissoihin sekä karmaan. Se, joka on oleva, osuu. t. HC TPS:n vielä tällä viikolla istuva halitus

EDIT:

Kirjoitus on muuten suruisalla sydämellä kirjoitettu. Olen intohimoinen seuran fani jo vuodesta 1976, jolle eilinen häpeällinen peli oli viimeisetkin uskonrippeet katkaissut tapahtuma. Nyt voi enää vain toivoa pelastajaa.

6 Vastausta
  • Työtön hitsari
   Työtön hitsari says:

   Hyvinhän se päätöksenteko tepsissä toimii, ei ne ihmiset kenkää saa jos ei päätöksiä tehdä ja kenkä on aika kauniisti viuhunut.

   Terveisiä LS:n kauneimmasta ja punaisimmasta joukkueesta 🙂

   Vastaa
 1. Gizmo
  Gizmo says:

  Hyvä Jari! Aasiaa!

  Vanhana Pelicans -pelaajana ja fanina tiedän tasan tarkkaan, miltä susta tänä päivänä tuntuu.

  Mutta uskotko, että koko syksyn pahoista loukkaantumisista ja avainpelaajien toipareista kärsineet Pelsut pelaa vielä play offeja tänä keväänä?

  Vastaa

Kommentoi?

Osallistu ja levitä sanaa.
Osallistu.

Kommentoi?

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.