Juhani Tamminen vihaa meitä. Tietäjiä ilman luistimia. Ja ilman C-lappua. Ilman työtä tietämisen eteen. Pitkäaikaisen fanin oikeudella tätä kirjoitetaankin. Juhani saa 5000€ kun avaa suunsa, minä kovan ruisleivän juustolla ja kurkkupaloilla.

HC TPS on löytänyt itsensä, vaikkei se sitä ehkä ymmärräkään

Olen vuosien saatossa, fanin oikeudella, kritisoinut, oikeutetusti, HC TPS:n toimintaa. Useasti. Nyt on pakko kehua.

Pikkarainen + junnut + mestispelaajat on juuri se oikea yhdistelmä Liigaan. Kohtele isää, kuten Isä on Sinua kohdellut.

Älä mene HC TPS palkkaamaan kalliita pelaajia. Säästä rahasi. Pienellä Saipa-liikkeellä teet sitä lisää, koska: Liigan johto oli niin tyhmä, että teki sarjasta suljetun. Pelejäkin on kaikkien mielestä 30% liikaa. Jos olet yritteliäs, muttet rikas, kansa tulee. Muuten olet Jokerit. Taistelet miljoonilla 6:sta sijasta. Rahalla on parempi mennä Venäjälle.

Rahan haju on aina tyhmille liigaa.

Turkulainen fani on yksinkertainen. Maalainen. Kun se näkee yritteliään joukkueen, se kuluttaa rahaa. Sitä se ei ole nähnyt sitten vuoden 2010. Panokset on toki poissa, kiitos liigan, mutta joukkue on nyt – J:llä. Hieno TPS, matsista matsiin. Rantaselle patsas ja muille puutarhatontut!

Mutta pelkään jo kesää. TPS ilmoittaa, että takaisin on tulossa se ja se. JJJJJoukkue hajoaa. Rahalla ei saa Turussa rahaa. Se pitäisi ymmärtää. Yrittämisellä saa. Kuuntele HC TPS, pitkästä aikaa, sydämesi ääntä. Joukkue olette Te.

 

0 Vastausta

Kommentoi?

Osallistu ja levitä sanaa.
Osallistu.

Kommentoi?

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.