Mikä meidän(kin) työssä maksaa?

, ,

Välillä saa selittää, miksi me laskutamme 65€+alv. yksittäisprojektiasiakkailta ja 50€+alv. vuosisopimusasiakkailtamme. Se on outoa, kun kaikki maksaa nykyään enemmän kuin me: Kirvesmiehet, putkimiehet, kaivosaneeraajat jne. Meidän tyyliset pienet yrittäjät, mainosjantterinnat ja -jantterit ovat halpoja.

Nyt sain WordPressin Facebook-ryhmässä (Kiitos Riku Johtela!!) upean videon, joka asian kertoo paremmin kuin minun tuhat sanaani.

“Tiputa se nettiin”, oli legendaarinen myyjämaestro-Mikon ohje joskus, kun työskentelin vielä GoodMoodissa. Ja kyllähän me tiputtelimme.

Nyt Apurin kanssa verkkosivuston keskihinta on tippunut viidesosaan (1/5) siitä, mitä se joskus oli: 1000€-2000€ on se yleisin nykytaksa. Toki erikoisemmilla vaatimuksilla sivustot nousevat silti vielä meilläkin lähelle 10 000€:a.

Ihmettelen toimistoja, joiden overhead (eli summa, joka tarvitaan vaan kulujen peittämiseksi) on yli 150€/ tunti. Löytyykö heille vielä kauankin maksajia? Jos kaikki työ maksaa kolme kertaa enemmän kuin meillä, onko se laatu ja hyöty samaa luokkaa?

Kun päätä käyttää, päätä miten sitä käytät

Kivaa viikonloppua.

P.S. Vuosisopimusasiakkuutemme ovat täynnä, voit ilmoittautua jonoon:
Lähetä Sähköpostia