Mainostoimisto Turku | Miksi Pikku Apuri pärjää lamassakin?

, ,
Mainostoimisto Turku | Miksi Pikku Apuri pärjää lamassakin?

Mainostoimisto Turku | Miksi Pikku Apuri pärjää lamassakin?

Nyt Suomi syöksyy lamaan ja konservatiivinen hallituksemme antaa sille lisävauhtia lopettamalla kaiken työelämän jouston, kun juuri joustoa pitäisi lisätä. Me olemme vain kiitollisia siitä, että työtä on mikroyrityksellemme riittänyt tiukkoinakin aikoina. Miten pärjäämme lamassa?

Pienet menot

Olemme vuosikymmenten kuluessa laskeneet kulutasomme aivan minimiin, omassa sekä yrityksemme taloudessa. Henkilökohtaiset menomme ovat vain 1000€-1500€/kk. Alhaiset menot ovat syntyneet vuosikymmenien tiukalla budjetoinnilla ja hyvillä asuntokaupoilla.

Se mahdollistaa meille valtavan edun verrattuna muihin:

Emme tarvitse paljoa palkkaa emmekä laskutusta. Siksi pärjäämme kohtuu hyvin tiukkoinakin aikoina.

On jopa kuukausia, jolloin emme nosta lainkaan palkkaa. Meille on tärkeää, että yrityksen kassassa on aina useiden kuukausien puskuri.

Ulkoistettu markkinointi- ja mainostoimisto

Toinen aivan ratkaiseva päätös oli lähteä tarjoamaan yrityksille arjen markkinointiin apua, vuosisopimuksilla. Yritykset kertovat meille mitä haluavat mihinkin ja me toimitamme, nopeasti ja edullisesti. Kirjaamme jokaisen työn Googlen taulukkolaskentaan ja toimitamme asiakkaalle aina kuun lopussa tuntitilanteen: Ollaanko miinuksella vai plussalla?

Meillä on tällä hetkellä kahdeksan vuosisopimusasiakasta ja ovat olleet tyytyväisiä. Vuodelle 2024 on avautumassa 1-2 uutta paikkaa. Pienin sopimus on 330€/kk, eli kuusi työtuntia.

Henkinen puoli kunnossa sanomalla myös ei, kiitos!

Ajoin itseni vuosi sitten burnoutiin. Innostun työstämme liikaakin ja silloin unohdan sanoa ei, kiitos. Enää en moiseen sorru.

Tärkeää on pitää omat rajat tiukassa hihnassa.

En suostu mihin tahansa aikatauluihin, koska harvalla on aidosti kiire saada työtään. ASAP on vaan piintynyt tapa pyytää.

Tykkäämme työstämme

Pidämme aidosti siitä, että saamme auttaa hyviä yrityksiä.

On kivaa tehdä työtään, kun kohdellaan toinen toistamme hyvin ja kunnioitetaan tekemäämme yötä.

Jos vaan räksytetään ja käskytetään, niin juoksemme mäelle. Niin karvakummimme Elvis-bernikin tekee! Elvis oikeasti lähtee heti kauas, jos hälle korottaa ääntään. Hänestä, aivan oikein, kaikkien pitää vaan olla iloisia ja tulla hyvin toimeen. Elvis kuvassa alla, se karvaisempi:

Googlen hakukoneoptimointi | SEO-palvelut | Google Ads -palvelu | mainostoimisto Turku