Pikku Apuri | Yrittäjän haasteet | Kun on kaksi kertaa pelännyt kuolemaa, voi koittaa auttaa muita (Memento mori)

,

Tuon sain omakantaan luettavaksi tänään aamusella. Olen käynyt siellä joka päivä magneettikuvauksen jälkeen. Olin varma, että nyt se on menoa. Aiemmin, vuonna 2016, sain puhelimitse tiedon melanoomasta. Silloin opin elämän rajallisuuden. Nyt pelkäsin toiseen kertaan. Pyörtymis- ja oksennuskohtaus jäi pimeään. Toivon ettei tule uudelleen.

Mihin tämä pelko sitten johtaa? Mulla on ajatus, jonka haluaisin toteuttaa jollakin tapaa. Ne teistä ketkä haluavat auttaa tässä, istutaan alas jossakin.

Miten voitte? -ajatus

53v. ja terveyshuolia. Pistää miettimään, vaikkakin olen sitä tyyppiä, joka miettinyt näitä jo vuosia muutenkin. En usko uskontoihin, niin ei ole sellaista pelastusta. Kadehdin niitä kellä on.

Olen vuosia miettinyt “nuotiopiiriä”, jossa kysytään tuo yksi kysymys. Rohkeat vastaavat. Muut antanevat tukea. Ymmärrän ketkä eivät pysty vastaamaan, ainakaan heti. Opetellaan, ilman kokemusta. Me, tavalliset ihmiset.

Koska uskon, että tuo miten voitte -kysymys on kaikkien ryyppäysiltojenkin äiti. Olen ollut kymmenissä tilanteissa klo 04.10 maissa – tai monissa maissa, ympäri maailman.

Lopuksi kaverini Salon Samin Facebook-postituksesta tallennettuja viisauksia. Ottakaa omaksenne osa: