Mainostoimisto Turku | Kiitos asiakkaille, saimme pidettyä kunnon kesäloman

, ,

Mainostoimisto Turku | Kiitos asiakkaille, saimme pidettyä kunnon kesäloman

Huomenna alkavat taas virallisesti työt. Iso kiitos asiakkaillemme siitä, että ymmärsivät antaa meille kunnon kesäloman. Muutamaan vuoteen emme olekaan lomailleet näin kauaa. Se tuli tarpeeseen. Burnout on mielestäni (!) poissa.

Kärsin jälleen pienestä burnoutista, jonka omasta mielestäni olen nyt saanut paranneltua. Syksy näyttää, kiitos siitäkin, kiireiseltä. Nyt pitää vaan pilkkoa työt parempiin ja ilmavampiin osiin. Olen ollut taas huono sanomaan eitä ja suostunut aivan älyttömiin aikataulutuksiin. Siinä suurin syy burnoutin kehittymiselle. Kun tekee liian kauan epämiellyttävällä aikataululla työtään, alkaa se syödä pohjaa alta.

Syksy alkaa meillä kuuden vuosisopimusasiakkaan kanssa: Topfoods, Ellego, Suomen Asbestitekniikka, Rehux, Sahe-Sähkö ja Maalaustuote Pasi saavat meiltä jatkuvaa mainos- ja/tai SEO-tukea työhönsä.

Listaan voisi ehkä mahtua 1-2 lisääkin. Otahan yhteyttä, jos kaipaat vuosisopimusasiakkaan palvelua.

Sen lisäksi meillä alkaa pari suurempaa verkkoprojektia, joista toiseen teimme jo, omastakin mielestämme, hienot graafiset pohjasuunnitelmat.

Pitkästä aikaa odottaa ilolla työjuttuja. Se on hyvä merkki se. Toivommekin kaikille rauhaisampaa työjaksoa. Älkää päästäkö aikatauluja määräämään elämäänne. Ei se haittaa mitään, että joka yksittäinen työ viekin hetken kauemmin tehdä. Silloin se tulee tehdyksi hyvin, ei hyvin huonosti.