Mainostoimisto Turku | SEO/ hakukoneoptimointityötä Sahe Sähkölle ja Suomen Asbestitekniikalle

, , ,
SEO | hakukoneoptimointi | Google Ads -palvelut

Mainostoimisto Turku | SEO/ hakukoneoptimointityötä Sahe Sähkölle ja Suomen Asbestitekniikalle

Olen nyt muutaman kuukauden nostanut Suomen Asbestitekniikan ja Sahe Sähkön päätermien sijoituksia googlehaussa. Ilokseni huomaan homman toimivan aikast kivasti. 

Sahe Sähkölle toimivaa hakukoneoptimointia

Sahe Sähkön WordPress-sivut olen tehnyt ja päivittänyt jo aiemmin. Ongelma oli, ettei heitä ollut lainkaan olemassa Googlen maailmassa. No nyt alkaa olemaan.

10 suositun (paikallisen) sähköalan termistön nousu nollista top 30 joukkoon kuudessa viikossa ja nousu kohti kärkeä jatkuu.

Suomen Asbestitekniikalle myös toimivaa SEO työtä

Asbestitekniikka on ollut vuosia Google Ads -asiakas ja olen myös heidän WordPress-sivunsa tehnyt aikoinaan. Nyt helmikuussa siirryimme Adsista hakukoneoptimointiin. Kun onnistun tässä hyvin, heidän ei enää tarvitse maksaa Googlelle satoja euroja kuukaudessa. Ja kas:

Asbestialan päätermeistä 4-5 onkin nyt etusivulla tai aivan sen tuntumassa.

Molemmille tein ensin avainsanatutkimuksen ja sitten sen valituista tuloksista muokkasin sivujen tekstit, rakenteen ja otsikoinnit uusiksi. Projektit kestävät kuusi kuukautta, mutta sen jälkeen heillä on hyvät mahdollisuudet pysyä hakujen kärjessä, JOS tekevät ahkerasti sivuille päivitys- ja kehitystyötä.

Kivaa kevään jatkoa!