Liikkuva mainostoimisto | Pulahdus Kakola Spa -konseptiin

,
Liikkuva mainostoimisto | Pulahdus Kakola Spa -konseptiin | Pikku Apuri

Liikkuva mainostoimisto | Pulahdus Kakola Spa -konseptiin

Tällä kertaa reissumme oli kilometrin pituinen, kun testasimme kohtuu tuoreen Kakola Spa -kokonaisuuden kotikaupungissamme.

Liikkuva mainostoimisto | Pulahdus Kakola Spa -konseptiin | Pikku Apuri

Halusimme olla rauhassa, niin keskiviikko klo 14 oli valintamme. Kanssamme kuitenkin tunki mukaan n. 15 muutakin tuohon aikuisten kylpylään. Pyyhkeet kainaloon ja avainranteeseen ja kohti pukuhuoneita. Nopea vaihto uikkareihin ja varviksiin ja suihkun kautta sisään:

Kakola Spassa on iso uima-allasalue, jonka päässä on ruoka- ja juomatiski. Tiskin etualalla voi istuskella vedenalaisilla tuoleilla ja oli siinä pari pöytääkin. Mukavimpia olivat erilaiset rentouttavat poreet/ vesisuihkut ison altaan seinä- ja lattiaosassa.

Oikeastaan paikka on kuin Thaimaassa oleva neljän tähden hotellialue, mutta kallion sisällä, tummissa valoissa.

Isoa aluetta kehystävät lepotuolit ja pöydät, joissa siemailla drinkkejä ja pikkusuolaista. Tapaslautasia ja salaattia oli ainakin tarjolla. Lasiovesta pääsi pienempään osaan, josta löytyy suolavesiallas, jossa myös pari vedenalaista penkkiä.

Se glue kuitenkin ovat erilaiset suihkut ja saunat allasosastojen välisellä alueella. Lunta saa niskaansa sekä kuumaa ja kylmää vettä eri muodoissaan. Saunoja oli ainakin neljä:

  • Havusauna oli ihan turha. Öööö, sauna, jossa oli havuja.
  • Kivisaunakin oli kohtuu turha. Katseenvangitsijana laite dippaa korillisen kiviä kuumaan veteen pari kertaa. Muuten perus-sauna.
  • Temppelisauna oli paras. Neljä istumaaluetta, jossa napeista painamalla sai kuuman trooppisen suihkun tai sateen päälleen.
  • Sitten oli suuri perussauna, joka myös toimi ihan hyvin.

Hinnat ja konsepti

Sisäänpääsy oli 39€/ hlö, joka on tyyrihkö. Kyselin firman puolesta kymppikorttia, mutta sitä ei saanut. Kymmenen kerran kortti on vain yhdelle hintaan 200€, jos käyt arkisin. 300€, jos käyt myös viikonloppuisin. Kortin voimassaoloaika on vuosi.

Toinen ihmetys oli ravintolan eri toimija kylpylän sisällä. Jos ostaa vaikkapa lahjakortin Spahan, pitää ostaa erillinen lahjakortti ravintolapuolelle, koska se on Hotelli Kakolan. Miten onkin voitu möhliä noin pahasti?

Silti kiva paikka, jos esim,. tuon 200€ hintaisen 10-kerran arkikortin saisi jatkossa kahdelle. Pariskuntiahan tuolla oli kaikki. Miksi kortti on yhdelle? Lisäksi ravintolapuoli ehdottomasti osaksi Spa-kokemusta