Keski-ikäisen terveys | Mitä tekisit jos uskaltaisit?

,
Mitä tekisit jos uskaltaisit?

Keski-ikäisen terveys | Mitä tekisit jos uskaltaisit?

Ollaan Pian kanssa reissattu ja koluttu luontoa eri paikoissa yli 15 vuotta aktiivisesti. Samoin olen pitänyt musailtoja viiniä juoden jo useita vuosia. Miksi? Memento Mori.

Emme odota muistisairautta, jalkojen pysähtymistä emmekä äkillistä sairautta. On mentävä kun kunto on hyvä ja mieli kirkas. Se on syönyt työstä – tarkoituksella. Painotamme nyt parisuhdetta, kaunista maailmaa ja nautintoa. Koska sitten?

Lopullinen muutos aivoissani tuli 1. kuolemanpelon myötä vuonna 2016. Sen jälkeen en ollut entiseni.

Mieli on ollut eri asennossa myös siitä asti kun luin saattohoitajien kertomuksia joskus kauan sitten. Siksi tässä eletään nyt niin maan perkuleesti.

  1. “I wish I’d had the courage to live a life true to myself, not the life others expected of me.”
  2. “I wish I hadn’t worked so hard.”
  3. “I wish I’d had the courage to express my feelings.”
  4. “I wish I had stayed in touch with my friends.”
  5. “I wish I had let myself be happier”

Kuoleman jälkeen joku muu kyllä kuulee kauniitakin sanoja, mutta uskonnottomana tuokin on yhdentekevää. Lohtua eläville siitä lienee kuitenkin.

Entinen maailma on monin tavoin homeessa. Lait ja työelämän asetukset ovat edelleen eilisessä. Maailma, jossa kouluttaudutaan ja ollaan täystyöllisiä Suomen kiihdyttäjiä kuolemaan saakka. Viiri/ kello, taputus olalle skumppalasi kädessä ja morjens! Olen irtisanoutunut tuosta 1900-luvun maailmasta jo kauan sitten.

Onneksi olemme vielä pärjänneet miniyrittäjinä, jotta tämä on ollut mahdollista. On olemassa yrityksiä, jotka uskovat edelleen työhömme ja siihen, että teemme työmme hyvissä ajoin ennen deadlinea. Tiedämme kävelevämme nuoralla näiden juttujen kanssa.

Mitä tekisit jos uskaltaisit?

En enää mitään toisin. Suuri muutos tuli jo vuonna 2006, kun uskalsin hypätä yrittäjäksi. Sen jälkeen ollaan tehty omapäisesti juttuja kauan.

Mainostoimisto Turku | Etätöissä Rukalla 2024 | Pikku Apuri | Mitä tekisit jos uskaltaisit?

Kuukkeli Rukalla 2024.

Rakastamme luontoa, niin sitten olemme pistäneet rahojamme elämiseen lähellä kivoja luontokohteita, niin Pohjois-Teneriffalla kuin Rukan seudullakin.

Monia ottaa meidän jutut päähän. Olen kyllä saanut ihan tarpeeksi paskaakin näistä. Koitan siis kertoa, että tämänlaistakin elämää voi viettää, muttei ole pakko! Kun ei ymmärretä, niin niin niin niin niin voi käydä. Saa haukkua, mutta jollei ymmärrä pointtia, menee sekin hukkaan. Jos haluaa elää toisenlaista elämää, niin hienoa sekin. Kannattaa lukea hyvä Katleenan hyvä ohje, mitä tulee juttujen lukemiseen.

“Jos näet jossain tekstin, joka ei kosketa sinua tai käsittele sinua, kohauta sille olkiasi. Mikään teksti ei voi kattaa kaikkia yksilöitä ja kaikkia erityistapauksia. Tällä kertaa kohderyhmään kuului joku muu, mutta et sinä.”

Eläkää siis omannäköistä elämää. Jos työ tai kumppani ei miellytä, vaihtoon. Jos joku asiakas vituttaa, potkikaa pois. Mitä tekisit jos uskaltaisit?