Mainostoimisto Turku | SEO ja hakukoneoptimointi on pitkä tie

,
SEO | hakukoneoptimointi | Google Ads palvelut | mainostoimisto Turku

Mainostoimisto Turku | SEO ja hakukoneoptimointi on pitkä tie

On kulunut jo runsas vuosi siitä, kun sain Jutan ammattimaisen SEO/ hakukoneoptimoinnin koulutuksen päätökseen. Ensimmäisenä vuonna olen vieläkin opetellut sekä hionut tekemisiäni parempaan ja parempaan. Vasta nyt alan huomaamaan prosessin kärjet ja elintärkeät osat.

Apurihan keskittyy vuosisopimusasiakkaisiin ja onnekseni olen saanut hoitaa muutamia SEO/ hakukoneoptimoinnin asiakkuuksia koko vuoden. Asiakkaat ovat saaneet palvelun murto-osa hintaan normaaleista SEO-palveluidemme kustannuksista, ja itse olen saanut hioa oppimaani käytännössä. Olemme asiakkaiden kanssa saaneet sen kuulun Win-Win -diilin.

Olen onnistunut nostamaan kaikkien asiakkaiden avainsanatutkimuksissa valitut 5-10 pääsanaa tuntemattomuudesta sijoille 1-20 maanlaajuisesti. Mutta siis tuo on kestänyt lähes koko vuoden.

Sijoille 20-30 pääsin melkein heti, mutta sieltä kipuaminen kärkeen ottaa kauan, koska sitten vaan parannellaan koko prosessia pikkuhiljalleen ja tasaisesti.

Parasta tässä on se, että asiakkailla menee paljon paremmin SEO-työni johdosta. Erikoismaalari saa tasaisesti työtä, kuten myös sähköalan yritys.

SEO ja hakukoneoptimointi on pitkä tie

SEO | hakukoneoptimointi | Google Ads palvelut | mainostoimisto Turku

Pikku Apuri_hakukoneoptimointi_SEO-palvelut

Se mitä onnistunut SEO/ hakukoneoptimointi vaatii on pitkäjänteisyyttä. Onko yritykselläsi sitä? Vaatii paljon työtä saavuttaa kärkisijat ja siksi se myös maksaa.

Tonneja menee, mutta kymppitonneja tulee -lienee se tavallisin suhde?

Nyt, 1,5 vuotta SEO-työtä tehneenä sanoisin avainsanatutkimuksen oikeanlaisen tekemisen olevan se tärkein yksittäinen juttu.

Toki sivuston kuva- ja tekstisisällöt ovat sitä oikeasti, mutta SEO-toimista tärkein on avainsanatutkimus, jossa löydetään aitojen hakuintentioiden kertomat termit.

Ota yhteyttä

Sähköpostita
Soita (+358)408275658