Mainostoimisto Turku | Löytävätkö asiakkaasi sinut?

,
Mainostoimisto Turku | Löytävätkö asiakkaasi sinut?

Mainostoimisto Turku | Löytävätkö asiakkaasi sinut?

Kun on tehnyt 20+ vuotta markkinoinnin kivijalkaa, eli rakentanut yrityksille perustaa toimia, olen viimeisinä vuosina laajentanut palveluita löydettävyyteen. Miksi olla hienot sivut tai mainokset, joita ei kukaan klikkaa, joista ei synny kauppaa?

Teimme nyt alta löytyvän kesäkampanjan Kustavin saaristokunnan lehteen, koska asumme kesät siinä naapurissa, Taivassalossa. Jos se tavoittaa sinut SoMenkin kautta, se johtuu siitä, että laitoin mainoksen 40+ -vuotiaille Varsinais-Suomen -alueelle sielläkin.

Mainostoimisto Turku | Löytävätkö asiakkaasi sinut?

Emme oikeastaan enää keskity hyvinkin rikkinäiseen sosiaaliseen mediaan (Meta/ Face), vaan asiakkaille pääväylämme markkinoida on Google, joka hakukoneoptimoinnin tai sitten Google Ads -mainonnan keinoin.

Googlekin on hankala kumppani saada kiinni, mutta siinä sentään on joku tolkku. Ennen kaikkea, se on tehokas. Meillä on jo muutamia vuosia kauttamme Googlemainontaa ostavia asiakkaita, joiden kaikki markkinointi on vain siellä. Ja toimii.

Yhteiskampanja uuden tilitoimistomme kanssa

Aloittavien yrittäjien paketti on suosituin tuotteemme / palvelumme. Sitä menee tasaisesti, koska yritys saa perusasiansa sillä kuntoon edullisesti.

Nyt elokuun alusta, kun uusi tilikautemme alkaa, aloitamme yhdessä uuden kirjanpitäjämme kanssa yhteiskampanjan.

Tein heille juuri uudet WordPress-sivut, jotka aukeavat kohta. Tilitoimisto toimii Itä-Suomessa ja me täällä lännessä, mutta yhdessä tarjoamme tuohon aloittavien yritysten pakettiin myös ensiluokkaisen kirjanpidon – edullisesti! Siitä hieman myöhemmin lisää.

Otahan yhteyttä, sillä meillä on 1-2 kokoaikaiselle asiakkaalle vielä tilaa. Emme ota asiakkuuksia liikaa, koska haluamme pitää tulokset ja laadun korkealla.

Ota yhteyttä

Sähköpostita
Soita (+358)408275658