Mainostoimisto Turku | Elämää maaseudulla

Muutimme Taivassaloon muutama viikko sitten ja olemme pääasiassa myyneet ja siivonneet täältä tavaraa ulos. Päivittäiset pyörälenkit ja luonnon sekä sen eläinten seuranta täyttää sielun.

Mainostoimisto Turku | Pikku Apuri | Elämää maaseudulla

Kun muutimme n. kolme vuotta sitten kaupungissa pienempää asuntoon, toimme hätävarana paljon tavaraa tänne torpalle ja sen varastoihin. Viime vuonna aloitimme tavaran lappaamisen ulospäin ja nyt sitä on jatkettu. Kaikki mitä ei tarvita, myydään, lahjoitetaan tai annetaan pois. On vapauttavaa, kun liika roju on poissa joka tönöstä.

Pia on tehnyt paljon pihatöitä, kun taas itse olen keskittynyt työkaluvajan uudelleenrakentamiseen ja tavaroiden myymisiin ja kierrätysraijaukseen. On mahtavaa, kun Taivassalo tarjoaa ensiluokkaisen kierrätyspaikan vain n. 4km päässä meistä.

Mainostoimistohommia myös

Työpuolelta voimme kertoa, että jo näillä töillä pärjäämme vuoden loppuun.

Suomen tilanne noin yleisesti on katastrofaalinen Kirjoitin aiheesta blogin, jota on viikossa luettu jo n. 2000 kertaa. Sain kutsun mennä aiheesta puhumaankin loppukuusta Mikro- ja yksinyrittäjien podcastiin, Hesaan.

En muuten muuttaisi mitään tästä haastattelusta, joka tehtiin vuonna 2017 torppamme terassilla Vakka-Suomen Sanomiin.

ELÄMÄÄ MAASEUDULLA | Mainostoimisto Turku | Pikku Apuri

Lue PDF-versio tästä: Elämää maaseudulla_Pikku Apuri_2017

Pia on jo rakentanut parille aloittavalle yritykselle upeat graafiset kokonaisuudet. Odottelen vaan raakatekstejä, jotta pääsisin rakentamaan heille myös WordPress-sivut.

Muuten olemme tehneet markkinointinsa meille ulkoistaneille asiakkaille tasaisesti kaikenlaisia markkinointitöitä.

Torppaelämää

Mainostoimisto Turku | Pikku Apuri | Elämää maaseudulla

Emme tiedä parempaa kuin juuri nyt. Luonto räjähtää eloon ja riittää kuin vain seuraa niitä tapahtumia.

Meillä on jo nyt iso kasa videoita kurkien, korppien, töyhtöhyyppien ja kotkien touhuista. Peuroja näkyy myös lähes päivittäin täällä lähimetsissä.

Elämä täällä antaa happea tietokonetyölle.

Olemmekin siirtyneet taas valovoimaiseen työntekoon, jossa aamut, illat ja huonot kelit tehdään tietokonetöitä ja muut ajat ulkotöitä sekä liikutaan luonnossa.

Suosittelen kaikille. Kivaa tulevaa kesää!