Mainostoimisto Turku | Muistatteko karonkat? Apuri elvytti ne uudelleen

, ,
Pikku Apuri | Liikkuva mainostoimisto | Mainostoimisto Turku

Olemme tehneet hullun lailla töitä viimeiset viikot, jotta pääsisimme juhannuksesta lomille. Meillä oli pari todella tärkeää uutta asiakasprojektia, jotka piti onnistua.

Ja eipä ne paremmin voinut natsata.

Viime viikolla teimme Rehuxin Okra-messuille messuosaston suunnitelman, jota ei korjattu lainkaan. Samalla Rehux jää meille vuosisopimusasiakkaaksi ja Apuri ulkoistetuksi mainostoimistoksi heille.

Tänään aamulla pääkaupunkiseudulta tuleva, yli 50 -vuotiaiden rekrytointiin keskittynyt Silver Senior hyväksyi tekemämme graafisen uudistuksen miniviilauksin. Lisäksi tein heille avainsanatutkimuksen. Teemme heille syksyllä graafisen uudistuksen ja avainsanatutkimuksen pohjalta uudet WordPress-nettisivutkin.

Rehux-onistumisesta pidimmekin torpalla musakaronkan ja jorasimme viinipäissämme 80-luvun musan tahtiin. Tänään on vuorossa Silverin onnistumisen karonkka – hyvin samanoloisella juhla-ajatuksella 😉

Työelämästä on imetty kaikki hauskuus pois. Tuomme sen omaan työhömme takaisin. Yksi keinoista on juhlia jokaista onnistumista!

Mitä jos teilläkin juhlittaisiin taas tiimin tai muun yksikön onnistumisia? Olisiko se yksi avain henkilökunnan tyytyväisyyteenkin?