Mainostoimisto Turku | Etätöissä Rukalla 2024

Tämä on jo neljäs vuosi peräkkäin, kun päätimme vuokrata pienen mökin Rukalta.

Alunperinkin päätös oli “pääläskin” vähentämiseen tarkoitettu, koska Turun leveyspiireillä ei pahemmin lunta saati talvea enää ollut.

On kivaa saada tietokonetyölle vastapainona liikuntaa ulkona, luonnossa. Täällä Rukalla ja lähikunnissa lunta on aina. Toiseksi täällä on korkeuseroja, eli tuntureita ja vaaroja.

Konttaisella törmää aina Hömötiaisiin ja videon Kuukkeleihinkin 🙂

Olemme viimeisellä viikolla. Viime viikko oli koko Suomessa plussamerkkinen ja valitettavasti myrskyinenkin.

Niinpä täältäkin tuulet ja lauhat veivät upeat tykkylumet puista 🙁 Tykkyä näkee vielä Valtavaaran ja Konttaisen huippujen tuntumassa, mutta muualle tarvitaan nyt lisää matskua.

Tehtiin sitten paljon tietokonetöitä, niitä kun ei pääse pakoon. Emme siis ole koskaan reissuillamme “lomalla”.

Tämä viimeinen viikko on taas kireää pakkasta, alle -20C useana päivänä. Luvassa on siis kylmiä hiihto- ja vaelluskelejä.

Olen kirjoittanut reissuistamme blogit joka vuonna. Tässä 2021, 2022 ja 2023.

Rukahan on talviliikkujan paratiisi, jossa hiihdetään, vaelletaan luonnossa ja kävellään muuten vaan. Tässä lisätietoa!

Mainostoimisto Turku | Etätöissä Rukalla 2024 | Pikku Apuri

Kelohonkamökeissä kuuluu melu ja puhe

Yksi miinuspuoli on kelohonkamökkien äänieristys. Meilläkin tässä talossa on kolme asuntoa ja onneksi viereisessä asunnossa ei ole ollut nytkään ketään.

Taaimmaisessa asunnossa on ollut koko ajan perheitä. He ovat samoin kuin mekin, aikaisin nukkumaan meneviä ja aikaisin herääviä, mutta nyt tuossa on “lasketteluäijiä”, joilla on “hieman eri vuorokausirytmi” kuin meillä 🙂

Äänet ovat valvottaneet pitkälle yöhön. Ja kun ei ole energiaa, ei jaksa myöskään raskaita reissuja. Kelohonkamökeissä kuuluu viereiseen asuntoon kuin henkilöt olisivat kanssasi samassa kämpässä.

Ovat näemmä Turun seudulta hekin ja ei kovin hyviä arvioita saaneet heidän pomonsa, eikä osa kollegoistakaan 😉 No, kokeillaan tänä yönä korvatulppia, niin kyllä se siittä!

Ruka on loistava kohde ulkoilijoille

Mainostoimisto Turku | Etätöissä Rukalla 2024 | Pikku Apuri

On tämä mahti kohde ulkoliikkujille, jotka pitävät talvesta. Ei auta, tämä tuttu mökki oli taas varattava myös ensi vuoden alkupuolelle – jos Turussa ei taaskaan ole talvea.