Maailman hauskimman miehen, Louis CK:n lanseeraama ”white man problems” jäi kerrasta päähän. Kesän aikana olemme huomanneet viljelleemme sitä aika usein.

Meillä kun täällä Pohjolassa asiat ovat aika perkeleen hienosti, mutta silti vaan näpitystä riittää. Itsekin saa itsensä pidätettyä ja selliin paiskattua turhanpäiväisestä piipityksestä melkein joka päivä. Mitä pienempi ongelma, sen herkumpi!

Tässä nyt uusimpia ”white man problemseja”:

 • Autojonossa edessä seisova auto ei laita vilkkua päälle kuin vasta juuri kääntyessään. Tällöin joutuu odottamaan sen takana ehkä jopa 15 sekuntia, ennen kuin pääsee itse liikkeelle. Hrmmmmh!
 • Ilmainen Mozillan Firefox päivittyi itsestään kaksi viikkoa sitten. Nyt se on hitaampi kuin vanha versio! Nettisivun aukeamisessa hukkaantuu koko ajan tärkeitä nanosekunteja! Vaihdoin Chromeen. Kreegah!
 • Miten voirasiassa ei vieläkään ole veitselle omaa aukkoa? Kun ottaa voita, sitä ei voi jättää jääkaappiin ilman kantta, muttei sitä voista veistä voi sinne rasian päällekkään jättää töhrimään kaikkea! Grumphmmm!
 • Miten joku Nordean verkkopankki voi pyytää jokaisen laskun maksun jälkeen erillisen numerovahvistuksen??!??!?! Muut pyytävät vain yhden vahvistuksen kun kaikki laskut on maksettuna. Taas menee sekunteja harakoille! Prrrmmmmppph!

Keksipä ja kirjoita listaan itse lisää…

Pikku Apuri

0 Vastausta
 1. Nora
  Nora says:

  Ei Jari siellä Nordeassa tarvitse välttämättä joka laskun jälkeen syöttää mitään. Laita kaikki laskut maksuun ja syötä vasta viimeisen jälkeen se koodi 🙂

  Vastaa
 2. pikkuapuri
  pikkuapuri says:

  Yrityspuolella menee yhdellä vahvistuksella, mutta ainakin mulla meni yksityispuolella monella. Nyt en kohta ole enää Nordean asiakas, niin ei välii 😉

  Vastaa

Kommentoi?

Osallistu ja levitä sanaa.
Osallistu.

Kommentoi?

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.