IMG_6841Odotan innolla uutta vuotta. Se sisältää vanhojen asioiden parantamisen lisäksi kaksi täysin uutta juttua: Thaimaa-suunnan työkartoitukset sekä seitsemän lapsuuden kaverini kanssa perustamamme EJMO -firman starttaamisen (sivusto avattiin juuri, joten kaikille ei sisältö heti näy).

Thaimaa-reissu alkaa parin viikon kuluttua, ja tällä kertaa se on lievästi työpainotteinen. Tutustuin viime vuonna Pohjois-Thaimaassa olevaan suomalaiseen it-firmaan, ja heidän kanssaan sumplitaan varmasti yhteistyötä pidemmälle, kun tapaamme Hua Hinissa.

Sen lisäksi tarkoitus olisi levittää tietoa laadukkaista turkulaisista tuotantoyrityksistä Hua Hinissa toimiville ulkomaalaisomisteisille yrityksille (pyyntö tuli heiltä). Sitä varten olen avannut simppelin promosivustonkin, http://finhuahin.com/.

EJMO_logo_rgb_whitebgEJMO on silti uusista rakkain. Perustimme sen ”loppuelämän yritykseksi”, eli sellaiseksi, jonka parissa voisi työtään tehdä pitkään.

Tunnemme toisemme täysin ja tiedämme porukan potentiaalin. Muutama kavereistani oli jo todella lähellä mullistaa maailmaa viime vuosituhannella, kunnes kilpailija ehti patentillaan edelle. Nyt heille tarjotaan toinen mahdollisuus.

Kaksi ensimmäistä tuote- ja palvelukehitystä ovat jo vauhdissa, ja EJMO:sta jos mistä on lupa odottaa suuria.

Hyvää uutta vuotta 2013 kaikille lukijoille ja ystäville. Raportin mukaan Pikku Apurin ja Viidakkorummun blogia luki vuonna 2012 yli 55 000 ihmistä, joten ylpeänä pistän pisteen tälle vuodelle.

Pikku Apuri

0 Vastausta

Kommentoi?

Osallistu ja levitä sanaa.
Osallistu.

Kommentoi?

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.