Kaikkihan tietävät, että johtotasolla sumplitaan sulle-mulle -mentaliteetilla tärkeimmät paikat, kuten tässä Kokoomuksen Männistö-Räty -shakissa. Eräs kommentoija kertookin:

Lasse Männistön isä Jukka Männistö valittiin Kevan toimitusjohtajaksi. Ailus ulos, että saatiin Jukka Männistö sisään ja muutkin paikat lankesivat suunnitelmien mukaisesti. Rädyn sijainen, apulaiskaupunginjohtaja Lasse luopui Rädyn hyväksi kansanedustajapaikastaan, joten Räty pääsee ministerinpalkan lisäksi nauttimaan puolikkaasta kansanedustajan palkasta ja kulukorvauksista. Hyvin menee…niin hyvin, että ihan sanat sekoaa. Ei siinä virkojenkierrätyksessä kerkiä miettimään köyhiä ja vähävaraisia, niitä, jotka maksamalla veronsa osallistuvat tämän lystin maksamiseen.

Näinhän nämä usein menevät ”meillä demokratiassa”. Vaan miten tavallisilla tallaajilla?

Esim. Nyt kun teemme torpallamme rossipohjaa, niin päätekijänä on yhden miehen rakennusfirma. Ennen muinoin olisimme voineet hoitaa työn osittain oravannahkameiningillä, mutta nyt tavallisen kansalaisen sekä tekijän pitää ilmoittaa rakennusvalvonnan alaiset työt verottajallekin. Näin sitä tehdään turhaa lisäbyrokratiaa. Katsokaa muuten tämä rakennuslupahakemuksen liitemäärä! Järjellä tässä ei ole enää mitään tekemistä.

Liitteet

EDIT: http://www.iltalehti.fi/uutiset/2014082818611861_uu.shtml

Pikku Apuri

 

 

0 Vastausta

Kommentoi?

Osallistu ja levitä sanaa.
Osallistu.

Kommentoi?

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.