Uusi maailma on jo täällä, vaikka Toriparkki ei vielä olekaan

TS:n juttukuvitus 10.04.2013

TS:n juttukuvitus 10.04.2013

Olen aiemmin ammattinikin puolesta viistänyt Turun Toriparkkiasiaa, mutta henkilökohtaisesti seuraan sen etenemistä mielenkiinnolla ihan viestimisen demohankkeenakin.

Elämme osana hypernopeudella leviävää sosiaalista tietomaailmaa ja vanhat pelisäännöt eivät päde. Nyt näyttää siltä, että Turku saa taas kerran olla pilkkanäyttämönä, koska osa päättäjistä ei vieläkään tiedä miten maailma on muuttunut. Nyt kaikki tulee esiin ja multiploituu tunneissa mitä ihmeellisimmiksi lauluiksi tulevasta.

Eilisen TS:n uutisen jatko oli odotettavissa ja nyt niitä sataa eri digikanaviin. Tässä yksi ja toinenkin esimerkki. Uutisten kommentointiosiot ovat täynnä virtuaalivihaa.

Pysyn ja vältän puuttumasta itse aiheeseen ja sen järkevyyteen, mutta kyllä Turulla pitäisi olla toimiva ja nykyaikainen viestintästrategia. Ja mielellään nykymaailman menoa ymmärtävä päätöskoneistokin sen alla.

Vähän väliä kaupungilta pääsee noita kainalopieruja, jotka repivät loputkin matonriekaleet varsinaisten hankkeiden alta. Näin toimien ei edessä näy kuin lisää junia tunnelissa.

Pikku Apuri