PikkuApuri1

Apurin look vaihtui, koska ostimme firmalle uniikin, käsintehdyn valaisimen. Lamppu löysikin heti paikkansa sohvahyllymme päältä valaisemassa kaikkia kymmeniä omavaraisuuteen ja omaan energiantuottamiseen ostamiani tietokirjoja.

”Hänestä” tulee seuraavaksi vektoriversiona logokin. Myös FB-sivu sai saman kuosin: https://www.facebook.com/pikkuapu?ref=hl&ref_type=bookmark

Vuosi 2015 on Apurin

Jahka löydämme sen maaseutukolomme, panen heti käytäntöön oppimani tiedot: Sähköstä osa tulee auringosta ja vesikin sillä tulee kuumenemaan.

Tavoitteena on olla viiden vuoden sisällä mahdollisimman energia- ja ruokaomavarainen.

Siihen tarvitsemme tosin poliitikkojen herätystä ja sitä kautta sähköyhtiöiden ahneushanan kiinnilaittoa. Pientuottajien on saatava ylijäämäsähkönsä myydyksi valtakunnan verkkoon – kohtuukorvauksella, eikä millään ”säälipenneillä”.

Apurin pääjuttu on ja tulee vahvemmin olemaan yritysten siirto fyysisestä olomuodosta virtuaalisemmaksi, käyttäen hyväksi uudenlaisia ja toimivaksi todettuja digitaalisia kanavia ja -keinoja. Kauheaa myöntää, mutta minusta on tulossa konsultti. Lisäksi voin auttaa yrityksiä ja niissä toimivia ihmisiä – meitä – elämään omavaraisemmin, edullisemmin ja iloisemmin.

Sinne kulkiessa toivotamme kaikille muikeaa kesää ja todistamattoman sielun rauhaa.

Pikku Apuri

 

0 Vastausta

Kommentoi?

Osallistu ja levitä sanaa.
Osallistu.

Kommentoi?

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.