Uudet haasteet vievät 10 vuotta iästä

Tunsin sen jo syksyllä 2011, että ammattini pysyy samana (mihin se katoaisi?), mutta työn kuva tulee muuttumaan olennaisesti. Nyt olen metrin päässä muutoksesta.

Olen tehnyt ”samanlaisia” verkko- ja mainosprokkiksia nyt vuodesta 1999 asti. Varmaan tuhat eri työtä on tullut tehtyä muille, muiden ohjeiden mukaan. On aika tehdä jotain itse, oman vision siivittämänä.

Kolme uutuutta

Oma Osulamme on vihdoinkin löytämässä itseään sisäisiin testeihin, eli aikaisintaan maaliskuussa saamme siitä beta-version ulos, muillekin koitettavaksi. Sitten alkaa suuri markkinointityö sen osalta.

 

Lisäksi viime kesänä tuli takavasemmalta niin mielenkiintoinen pallo, että pakkohan siitä oli ottaa koppi. Jos kaikki menee putkeen, se tulee työllistämään itseni lisäksi pari muutakin tuttua kohtapian. Sen verran voin avata, että pallo liittyy yhteisörakentamisen saloihin.

Kolmas uusi on Hubin tulo Turkuun (Turun Hub-linkki). Näyttää siltä, että tilakin olisi jo saatu tai ainakin hollilla, kiitos Casagranden suvun edustajan innostumisen asiaan!

Eli kertaluontoisista asiakkaan projektitöistä siirrymme pitkäkestoisempiin, suurempiin kehitystöihin, joissa pääpointti on helpottaa jokaihmisen arkea ja haasteita siinä.

Tosin pieni määrä rahaakin pitää jostain saada, jotta tulemme toimeen. Jollei uudet sitä tuo, vanhat työt säilyvät rinnalla. Ja sehän on win-win kaikille, jos vanha työhevonen innostuu uusista haasteista ja tuo innostuksensa myös peruspuurtamiseen?

Tosi mukava fiilis on nyt päällä, ei muuta voi sanoa. Sitä taidetaan sanoa onnellisuudeksi?

Pikku Apuri