Uuden verkkopalvelun markkinointi – miten sinä sen tekisit?

Osulamme on nyt auki ja testikäytössä. Livenä on versio 0.6, ja ns. päätuote avataan elokuussa, jolloin alkaa myös palvelun suurempi markkinointi Varsinais-Suomen alueella.

Kohta avaamme Osulan kylkeen myös oman foorumin, missä keskustella palvelusta, kehittää sitä ja antaa vinkkejä. Parhaat kommentit ja vinkit palkitaan erikoispalkinnoin!

Jos haluat mukaan kesäksi mainostamaan tuotteitasi ja palveluitasi, maksu koko kesän mainonnasta on vain 50€. Ja senkin saat takaisin, jos jatkat elokuusta koko vuoden eteenpäin. Eli kannattaa liittyä! Kaikki pienyritykset Varsinais-Suomesta – messiin vaan!

Markkinoinnin voi tehdä niin monella tapaa, ainoa rajoittava tekijä on raha. Viidakkorumpu on pienyritys, jolla ei sitä ole liikaa. Miten siis sinä lähtisit markkinoimaan Osulaa yrityksille? Alla muutama vaihtoehto.

Paikallinen palvelu

Palvelu pidetään paikallisena, alueellisena. Turun seudulle aukeaa siis elokuussa turku.osula.fi. Tämä siksi, että Osula pysyisi asiakasläheisenä. Ihmiset jotka siitä huolehtivat, tietävät, auttavat ja välittävät oman kaupunkinsa yrittäjistä.

Myöhemmin syksyllä pyritään avaamaan myös muita kaupunkialueita.

Etsimmekin mukavia ja kaupunkinsa yrittäjistä tietäviä kumppaneita pyörittämään Osulaa. Tuotteen saatte meiltä, myyminen ja palvelun pyörittäminen on teidän hommanne, josta saatte 70% kaikista alueen ”Osula-tuloista”. Otahan yhteyttä jos olet kiinnostunut, tai tiedät sopivan yrityksen?