Upea yritysvideo Ellegolle

, ,

Teimme korona-aikana vuosisopimusasiakkaallemme Ellegolle upean yritysvideon. Saatiin asiakkaalle ainakin viitisen vuotta kestävä investointi, josta voi käyttää sisältöä messujen ja tapahtumien lisäksi kaikkiin somekanaviin.

Olimme aiemmin tehneet graafisen ohjeiston mukaisesti kymmeniä esitteitä, messuosastoja ja kaksikin uutta verkkosivustoa: pääsivusto ellego.fin ja sitten ykköstuotteelle AGL:lle oman sivustonsa.

Kuvasimme kauniina kesäpäivänä Ellegon Halikon tehtaalla päivän verran ja sitten mun ja Ranin käsikirjoituksen perusteella Rani alkoi editoida hommaa hiljalleen kasaan. Väliin tuli mm. Adoben softaongelmia ja muuta, mutta vihdoin muutamia kuukausia sitten saimme videon valmiiksi.

Video on tarkoituksella jaettu eri aihealueisiin, jotta saamme ne asiakkaalle myös yksittäin käyttöön. Oikeastaan tästä videosta tulee silloin 5-6 eri videota.

Jos ajatellaan materiaalin kestävän helposti 5-6 vuotta, tulee tällaisen, kuvatun ja asiakkaalle räätälöidyn videon vuosi-investoinniksi n. 1500€. Todella edullinen tapa markkinoida näyttävästi lukuisissa eri kanavissa.

Ellego yritysvideo kokonaisuudessaan