Toisessa kotimaassa II (työsarka aukeaa)

Tiistai avautui täällä ensimmäisenä harmaana päivänä. Ja sure enough, alkoikin vimmattu sade ja ukkonen. Hyvä niin, koska töitä on rästissä.

TYÖ

Eilinen oli työn puolesta upein päivä. Sovimme palaverissa, että kesän aikana uudistamme kokonaan täällä suositun suomalaisen lehtitalon sivuston ja kytkemme siihen myös Osula-palvelumme.

Osulalogoa

Syksyllä 2013 Osula aukeaa samalla kaikkiin suuriin turistikohteisiin Thaimaassa: Hua Hin, Pattaya sekä Phuket ja/tai Krabi.

Ko. lehtitalo julkaisee kaikissa noissa kaupungeissa omaa suomalaista lehteään. He saavat upeat uudet sivut, joissa on paljon enemmän mainospaikkamahdollisuuksia sekä kokonaan uuden ansaintalogiikan Osulan kautta. Mainostulot pannaan puoliksi meidän ja heidän kesken.

Osula aukeaa aluksi vain suomalaisten yrittäjien omaksi mainoskanavaksi, johon yrittäjät voivat ostaa yksittäisiä mainoksia, joko kuukausi- tai vuosihintaan. Tarvittaessa tehdään toinen asennus siihen rinnalle, joka on englanninkielinen, kaikille yrittäjille täällä.

Tuon lisäksi olen saanut muutaman verkkosivustokaupankin aikaan, joten työmatka on jo nyt antanut enemmän mitä odotin.

MUUTA

IMG_7278Vapaa-ajan osastollakin ollaan saatu uusia kamuja. Samassa kerroksessa aikaansa viettää runsaslukuinen tamperelaisporukka, joiden kanssa olimme illalla syömässä hyvät pöperöt paikallisessa suositussa OY-ravintolassa.

Pysymme toki silti I Rice -vakkareina (jonka sivuja aloitan seuraavaksi), mutta kiva välillä tsekkailla muitakin vaihtoehtoja. Jättimäinen alkuruoka-pääruoka-bisse-viini -yhdistelmä oli meiltä Piuskin kanssa 14€:n pieti.

Pikku Apuri