The Hub avaa Turussa!

The Hub -on ehkä mielenkiintoisin työsidonnainen konsepti aikoihin. Jos olet pienikokoinen elämäntapayrittäjä, ja jopa sosiaalisista parannuksista kiinnostunut, paikka on sinulle tai teille kuin tehty.

Nyt Turun Hub suorittaa ns. Pop-up -esiintymisen, jossa se avaa ovensa viikoksi (24.-28.10.) Boost Turun auliisti lainaamiin/ jakamiin tiloihin, Tykistönkatu 4:een.

Tavoitteena on avata ensimmäinen kolmikielinen pysyvä HUB-työyhteistö (suomi, ruotsi ja englanti) vielä vuoden loppuun mennessä, jahka lopullinen oma paikka varmistuu.

Viidakkorummustakin osa nappaa läppärinsä kainaloon ja siirtyy pariksi päiväksi (Ma-Ti) Hubin tiloihin testaamaan Osula-palveluaan. Tule sinäkin?

Hubin lehdistötiedote:

The Hub on vuonna 2005 Lontoosta lähtenyt, yhteiskunnallisista yrityksistä koostuva konsepti. Hub on toimialarajaton työtila innovaattoreille, yrittäjille ja muutoksentekijöille. Hub ei kuitenkaan ole vain fyysinen tila, vaan myös mielentila. Toiminnan tärkeimpänä lähtökohtana ovat kansainväliset, kaikille jäsenille samat arvot

– Rohkeus: Kulttuuri, joka tukee tekemällä oppimiseen liittyvää riskinottoa.

– Vieraanvaraisuus: Mahdollistava organisaatio, jossa anteliaisuus ja verkostot kukoistavat ja luovat uusia mahdollisuuksia.

– Mielikuvitus: Nähdään asiat niin kuin ne voisivat olla, eikä niin kuin ne ovat.

Hub muodostuu yhteenkuuluvuuden tunteesta, mutta jäsenten ei tarvitse olla samankaltaisia; erilaisuus ja erilaisten ideoiden kohtaaminen rikastuttavat yhteisöä. Hub haastaa, inspiroi, tekee mahdolliseksi, mallintaa tietä ja rohkaisee sydäntä.

Tutustu hubilaisuuteen Pop-up viikolla

Hubeja on yli 30 ympäri maailmaa, Suomessakin jo Tampereella, Helsingissä ja Jyväskylässä. Jäsenistä 98 % katsoo Hubin parantaneen heidän elämänlaatuaan. Hub tarvitaan siis myös Turkuun ja Turussa Hub avaakin ovensa ensi vuoden alkupuolella.

Pop-up Hubissa pääset tutustumaan Hubin konseptiin ja tavalliseen Hub-viikkoon. Tule kokeilemaan millaista on olla osa Hubia!

Hub ponnahtaa esiin Kupittaan juna-aseman välittömään läheisyyteen. Viikon aikana pääset osallistumaan muun muassa Hub Aamukahville (ti 25.10.), Sexy Salad Clubille (to 27.10.) ja Pizzaperjantaihin (pe 28.10.). Viikon aikana voit tulla kuuntelemaan mielenkiintoisia luentoja tai esitellä omaa toimintaasi. Tule käymään kun sinulle sopii, tai tee koko viikko töitä Pop-up Hubista käsin!

Pikku Apuri