Taloyhtiölle verkkosivut ja keskustelukanava

 

On käsittämätöntä, miten taloyhtiöt edelleen käyttävät vain porraskäytävien infotaulua viestintäänsä. Lisäksi hallituksen jäsenenä kuulen useasti ns. käytäväpuheita siitä ja tästä.

Siksi puuhailin tässä kesän aikana taloyhtiöllemme omat sivut ja keskustelukanavan verkkoon. Ihan simppelin, jonne tosin voi lisätä tarpeen mukaan sitten mitä vain osioita, jos siltä tuntuu.

Joudumme maksamaan sivujen hostingista ja varmuuskopioinneista kolmannelle osapuolelle, joten sivut pitää hinnoitella myös taloyhtiölle. Ajattelin sellaista, että sivujen aloitus ja teko ei maksaisi mitään, mutta taloyhtiöt maksaisivat sivuista ns. leasing-maksua, joka voisi olla esim. 1€/hlö/kk. Täten sadan asunnon yhtiö maksaisi sivuista 100€ kuukaudessa. Ei pitäisi olla liian iso investointi, jos halutaan tiedon kulkevan (sehän ei koskaan kulje tarpeeksi hyvin)?

Pikku Apuri

 

2 Vastausta
  1. Milla
    Milla says:

    Tiedoksi: Kiinteistöliitto tarjoaa jäsenilleen yhtiökohtaiset nettisivut maksuttomana jäsenetuna. (Mutta eipä meidänkään yhtiö ole vielä ottanut niitä käyttöön.)

Comments are closed.