Taivas + Helvetti innostaa uuteen elämänvaiheeseen

IMG_7892Innostaja, Taivas + Helvetti -kirjan kirjoittajat sanoivat. Sitä se todella on. Mutta se on myös lanseerausmarkkinoinnin opinnäyte. Näin lanseerataan tuote.

Katsokaa tuota kirjan graafista ulkonäköä. Huutava oranssi ja selkeä typografia – ei kuvia. Näin. Kutsuilta, jossa tärkeitä henkilöitä, pari kuukautta aiemmin aloitettu sosiaalisen median vyörytys, laadukkaat kuvat kirjan päähenkilöistä, eli yrittäjistä. Taitavan (toimittaja) Anu Silfverbergin kustannustoimittama. Jussi Ratilaisen loistavat kuvat jo ovat kuin taideteoksia. Nerokkuuden huipentuma oli lahjoitusmekaniikka: Kun ostat kirjan, toinen samanlainen lahjoitetaan opintonsa päättävälle nuorelle. Suomalainen yritys ei voi vastustaa tätä lahjana. Monet ovatkin tilanneet tuhansia, jotka annetaan lahjoiksi ja täten tuhannet lahjojen lahjoiksi. Win-win-win-win.

Suurin aarre sen sisällä on kuitenkin varsinainen ase – kirjoittajien oma uusi yritys, The Pop-Up Company. Se tässä oikeasti lanseerattiin. Ja grattis vaan pojat, tässäkin siitä kirjoitan ja vien viestiä muille.

The Pop-up Company on Ystävänpäiväinä 2013 perustettu yhteiskunnallinen yritys. Autamme innostuneita, yrittäjyydestä kiinnostuneita suomalaisia luomaan itselleen merkityksellistä työtä. Vuoden 2014 alkuun mennessä valmistuu toimintamalli, joka mahdollistaa nopean liikkeellelähdön ilman investointia yrityksen muotoon ja ilman peruuttamattomuuden tuntua.

Huikeaa. Alusta loppuun pelkkää papukaijamerkkiä. Ja kirjakin on hyvä! Eli tilaa nyt omasi.

Pikku Apuri

 1. toriherkut
  toriherkut says:

  Ihan hienon oloinen kirja. Ainoastaan tilaaminen tökkii. Linkkasi tilaussähköpostiin, jossa ei tietoa hinnasta eikä muustakaan. Kulutusyhteiskuntapostituksesta: Olen jo vähintään 4 vuotta saarnannut että kasvuennusteet liian optimistisiä, koska nyt eletään taas ”hippikautta”. Arviosi aivan oikeat.

  • pikkuapuri
   pikkuapuri says:

   Kiitos Pirjo kiitoksista. Kannattaa silti tilata ja lukea, vaikka hieman tökkikin tilaaminen. Antaa muhiville ajatuksille rohkeutta 😉