Minä, pienyrittäjä, elän sen mukaan kuinka paljon saan ja saamme työtä. Jos meillä ei ole (tarpeeksi) työtä, emme voi maksaa palkkaa, sillä laskut, verot, hurjat eläkemaksut, sosiaalituvamaksut ja muut pitää maksaa ensin. Emme ota pankista velkaa (ei sieltä kyllä pienyrittäjä edes saa), jotta voisimme maksaa palkkaa itsellemme. Se olisi todella tyhmää.

SF

Suomi on valtio, jolle on rajattu alue maapallolta. Siellä elää ihmisiä ja eläimiä, kuten muuallakin. Ihmiset tekevät työtä, eivät tee, nukkuvat ja puuhailevat työleireillään kesäisin. Loppuvuosi vittuillaan säästä.

Täällä rajojen sisällä he, ketkä paimentavat niitä jotka tekevät työtä, istuvat vuosittain yhdessä samaan pöytään, ja päättävät paljonko taas saadaan lisää palkkaa. Tämä tehdään riippumatta siitä onko kassassa varaa maksaa. Siitäkin johtuen Suomen kilpailukyky viennissä on rämähtänyt alaviivan läpi. Eletään kuin pellossa.

Nyt pitäisi laskea palkat ja johdon palkkiot, sekä asettaa 5000€ eläkekatto. Valtaosalla täällä on kaikkea jo liikaa. Valtio, jonka valtakaupoista löytyy 88m pitkät leikkelehyllyt (kylmänä ja ilman ovia!) on jo huipun saavuttanut.

"Kato varaa on!"

”Kato varaa on!”

Toki asiat ovat hirveän monimutkaisia. Sitä varten meillä on joka asiaan asiantuntija. Aivan kuten Petteri Järvinen tv:ssa kertoo kaiken kaikesta sellaisesta, missä vilkkuu sähkövalo. Vaan eipä heistäkään kukaan tiedä enää mitään. Velalla vaan. Jonon perältä maksetaan.

Pikku Apuri

 

0 Vastausta

Kommentoi?

Osallistu ja levitä sanaa.
Osallistu.

Kommentoi?

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.