KIINTEÄT TOIMITILAT HÄVIÄVÄT JA TYÖNTEKIJÄ MAKSAA LIIKAA

 

Meille tulee Apurin ja Viidakkorummun sivujen kautta kerran viikossa kyselyjä työpaikoista sekä harjoittelupaikoista.

Mitenköhän opetusministeriö on varautunut siihen, että muutkin kuin me (tietotyöläisinä) emme tarvitse enää kiinteää toimistoa?

Emme siis voi jo siksi ottaa harjoittelijoita, koska vanha maailma (koulut) vaativat ”pysyvän paikan” ja ”olan takaa kontrollin”?

Uusia työntekijöitä meilläkään ei ole varaa palkata, koska se on tehty Suomessa liian kalliiksi ja epävarman tulevaisuuden takia ei voi riskiä ottaa.

Työnantajan ja työntekijän välinen työsopimus pitäisi olla niin joustava, että kun työtä ei ole tarjota, tekijä ei maksaisi yritykselle maltaita.

 

ELÄMÄLIUKUMAT TOIMIMAAN!

 

Ei ole enää työntekijää, yrittäjää, opiskelijaa ja työtöntä. On vain ihmisiä noiden tilanteiden välissä. Välissä työttömiä yrittäjiä, toisaalla opiskelevia pätkätyöntekijöitä (ja paljon).

Mitenköhän valtio saa kerralla korjattua yhden Suomen suurimmista rakennevioista, sillä nyt kaikki kärsivät päivittäin?

Jokainen juoksee superjäykän byrokratiakoneiston armoilla, eikä kukaan oikeasti tiedä, miten toimia rajatilanteissa. Yksittäisen virkamiehen päätöksistä kärsivät kymmenet perheet.

 

YRITYKSET JAETTAVA ERI LUOKKIIN

 

Yrittäjät joutuvat täysin idioottimaisesti maksamaan mm. etukäteen hyvän vanhan vuoden aiheuttamia ennakoveroja, vaikkei työmäärästä tulevaisuudessa tiedä kukaan? Lisäksi itsensä työllistäjiä kohdellaan samoin säännöin kuin suuryrityksiä. Ja pakolliset, huimat työeläkemaksut kuristavat jo nyt kymmeniä yrityksiä hengiltä.

Kuka ottaa vastuun yrityselämän oikeasta ja nopeasta korjaamisesta, kun yrittäjät ovat jatkossakin niitä ainoita työllistäjiä maassamme?

Nyt laitetaan laastareita märkiviin haavoihin. Kuka antaisi antibiootit, sillä yrittäjät harkitsevat jo nyt muuttoa pois Suomesta.

Pikku Apuri

 

0 Vastausta

Kommentoi?

Osallistu ja levitä sanaa.
Osallistu.

Kommentoi?

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.